Facebook-ul este mai important pentru britanici decât a avea o toaletă

0

Conectarea la Facebook este mai importantă decât a avea o toaletă cu sistem de spălare pentru britanici, arată un sondaj realizat de London’s Science Museum. 3.000 de adulți au fost întrebați fără de ce nu ar putea trăi, iar Facebook-ul s-a clasat al cincilea, pe când toaleta a ieșit pe locul al nouălea.

Internetul se află pe locul al doilea, iar câștigătorul este soarele. Apa curată s-a clasat pe locul al treilea, a avea un frigider se află pe locul al patrulea, iar serviciile de sănătate sunt pe locul al șaselea. Aragazul apare pe locul al șaptelea, email-ul se află pe locul al optulea, iar telefonul mobil – pe locul al zecelea. Sarah Richardson, manager în cadrul muzeului, descrie rezultatele ca fiind nebunești.

Sondajul a fost realizat ca parte a noii expoziții a muzeului “Războaiele apei: Combaterea crizei hranei” care scoate în evidență lipsa apei cu care se confruntă mulți oameni de pe planetă și tehnologiile care ar ajuta la combaterea crizei. Sondajul arată cum occidentalii nu apreciază lucrurile pe care le au.

“Britanicii sunt obsedați de vreme, deci nu e de mirare că razele soarelui au ieșit pe primul loc în topul lucrurilor fără de care nu ar putea trăi. Dar să spui că nu poți trăi fără lucruri materiale în detrimentul apei este nebunește”, spune Sarah Richardson.

Foto: Flickr / markhillary

Sursa: Telegraph


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger