Exclusiv VIDEO. Filmări de la cel mai mare spectacol de pe planetă

8

După ce TOTB v-a prezentat jurnalul de călătorie al lui Imperator în Coreea de Nord, azi vă prezentăm câteva imagini filmate de la cel mai mare spectacol de pe Pământ, Arirangul. Show-ul este recunoscut și de Guiness Book of Records, se desfășoară pe cel mai mare stadion din lume și participă la el 150.000 de muritori și, câteodată, și un nemuritor. Dacă ați ratat ocazia să vedeți aceste imagini inedite în cadrul primulului eveniment offline TOTB, puteți recupera astăzi pe TOTB.ro. Amintiri din epoca de aur…

Pentru mai multe informații despre Arirang intrați aici.

Și urmăriți filmulețele de mai jos.

Primul episod:

Al doilea:

Și finalul:

Despre călătoriile lui Imperator prin toată lumea puteți citi la http://www.imperatortravel.ro.

Citiți și:

Jurnal Etiopian: Africa de la Discovery

Jurnal etiopian: La șuetă cu un rege

Jurnal etiopian – Incursiune în necunoscut

În spatele ultimei cortine de fier: În căutarea pantalonilor pierduți

De ce nu îmi displac companiile aeriene ieftine

Scoțianca Karen Bryan împărtășește cu cititorii TOTB „cele mai frumoase locuri de vizitat în Europa”

Cum să înveţi o limbă străină mai uşor, mai rapid şi…gratis

Cât de sigure sunt zborurile low cost?

Cum să suni ieftin sau chiar gratuit din străinătate

Ponturi pentru zboruri ieftine spre destinaţii exotice

Tags:8 comentarii

  1. Dar cine sunt spectatorii acestui spectacol?? Inteleg ca sunt 150000 de participanti doar pentru Kim, cativa oficiali de partid si generali de armata si ceva turisti straini dornici de experiente staliniste unice..

  2. Uffff, am ametit de la filmarea aceasta! Daca tot ai fost acolo puteai sa citesti cateva notiuni despre filmare .Crezi ca daca ap. are zoom trebuie sa-l folosesti intr-una? Pacat de spectacol…Acum nu mi-o lua in nume de rau.Toti mai avem ceva de invatat…

  3. Cand eram copil, am avut un tub de carton in interiorul caruia se aflau trei oglinzi si cateva sparturi de sticla colorata care, prin rotire tubului dadeau imagini aleatorii fascinante. Pentru copii. Sau pentru redusii mintal. Atat. Se numea “caleidoscop”.
    Familia Ceausecu & slugile, a creat si ea acest caleidoscop. Pentru ei. Era singura forma de arta vizuala pe care o cunostea. Li se parea o performanta. De fapt, era un mars in pas de defilare cu variatiuni pe aceeasi tema.
    Printre noi mai sunt si acum descendenti ai celor care au perfuzat poporul cu asemenea arta si doresc o reintoarce la acesta forma de arta. Priviti congresele PSD… incercari timide, dar elocvente. Pentru viiltorul lor impreuna cu cei care au fost educati in acesta limita culturala si care vor sa ne conduca in “capitalism” Al Lor. Rosu!.

    • Ma bucur ca nu te-ai suparat. Iti dau un sfat; cumpara-ti un trepied. E cam 60-70 de lei si o sa ramai surprins de ce filmari o sa faci! Si uita de zoom. Foloseste-l numai daca e neaparat nevoie. Cu stima.

  4. E bine ca macar la coregrafie se pricep de minune si isi merita respectul. Ca in rest, la altceva nu a reusit sa faca o coregrafie asa de buna sa scoata tara din mizerie. Cred ca dupa ce cade regimul, cine sunt coregrafii spectacolului vor face baie in bani or pe Brodway or undeva prin Hollywood.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger