Ei au spus DA eutanasierii dar mai sunt cunoscuți și pentru alte fapte

2

Pe site-ul Camerei Deputaţilor, a fost afişată lista aleşilor care au dorit eutanasierea câinilor fără stăpân care nu sunt adoptaţi în termen de 14 zile. Găsiți lista și aici. Cred că cei 266 care au fost pentru merită o atenție mai mare apropo de alte chestiuni pentru care (mai) sunt cunoscuți iar primii zece se prezintă așa:

 

de Dora Constantinovici (Pandora’s)

 

Adam Ioan (PSD) – CUNOSCUT în urma unui scandal în urma căruia administratorul societăţii Frigos Pommes (în care era acționar majoritar) a fost condamnat la închisoare, pentru că a manevrat prin acte false o finanţare nerambursabilă SAPARD de 990 de mii de euro. Deputatul PSD are o avere impresionantă. El spune în declaraţia sa de avere că a împrumutat acestei firme 496.000 de euro, bani fără de care societatea sa nu primea finanţarea SAPARD. El mai are în conturi 8.680.453 de lei, 55.811 de euro şi 36.989 USD. Adam are nouă terenuri în cele mai bune zone din Braşov, opt case şi apartamente şi un birou de 250 de metri pătraţi. El are şi acţiuni pe bursă: la SIF Moldova, SIF Banat, SIF Oltenia, SIF Transilvania, Antibiotice SA, Biofarm SA, Fondul Proprietatea, Rompetrol Rafinare, Şantierul Naval Orşova, OMV Petrom şi Banca Transilvania. (sursa)

Constantin Adăscăliței (PSD) – CUNOSCUT după ce a reuşit să obţină un loc în Camera Deputaţilor pentru că a dat fotoliul de ales al judeţului Iași pe cel de deputat. Ştafeta i-a fost predată unul alt social-democrat, Bogdan Cojocariu, liderul Tineretului Social-Democrat. (sursa)

Asta după ce s-a muncit cu acest clip electoral:

 

 

Amet Varol Mino – CUNOSCUT după ce comunitatea din care face parte l-a acuzat de trădare a principiilor U.D.T.T.M.R. pentru propriile interese. (sursa)

Andea Petru (PSD) – CUNOSCUT pentru că a fost declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate. Ulterior și-a dat demisia funcţia de decan al UPT dar doar după ce ANI i-a bătut obrazul și l-a exclus şi din postura de membru în Consiliul de Administraţie al UPT, postură pentru care ANI îl declarase incompatibil. (sursa)

Andronache Gabriel (PNL) – CUNOSCUT traseist după ce a demisionat din PDL şi şi-a anunţat înscrierea în PNL în 2013. Andronache a invocat faptul că a fost membru PNL, înainte de 2008 când s-a înscris în PDL. (sursa)

Anușca Roxana Valentina (PNL) – CUNOSCUT (Ă) pentru relația sa cu președintele CJ Botoșani Florin Țurcanu. „A fost un membru de partid foarte activ. A fost şefa organizaţiei de tineret şi i-a ajutat pe toţi în campania electorală. De aceea, în 2008 am luat-o expert parlamentar la cabinetul meu de la Parlament. Da, dom’le, am avut cu ea o relaţie mai… na… mai strânsă. Dar după aceea am divorţat amândoi şi, la începutul acestui an, ne-am căsătorit legal”. Roxana a candidat în colegiul meu şi oamenii au cunoscut relaţia dintre noi şi nu a fost nicio problemă. A câştigat alegerile cu peste 70% din voturi şi vă garantez că va câştiga un nou mandat detaşat, fără emoţii”. (sursa)

Arsene Ionel (PSD) – CUNOSCUT pentru o presupusă legătură cu Securitatea. Acest lucru nu s-a putut dovedi însă pentru că actele care ar fi dovedit această legătură nu mai există. Așa că CNSAS ar fi ajuns la concluzia că „nu i se poate atribui calitatea de lucrător/colaborator al Securitătii“, desi numele său ar apărea într-un dosar fond de retea care ar cuprinde procese verbale din care rezultă distrugerea de informatii, dar si de dosare personale, întocmite de fostii lucrători ai Securitătii Neamt. De altfel, semnele de întrebare se regăsesc în număr mai mult decît mare în adresa CNSAS-ului. (sursa)

Avram Constantin (PC) – CUNOSCUT pentru afacerile cu primăria și traseismul politic și pentru că în calitate de român ortodox, a declarat că nu poate fi de acord cu legalizarea căsătoriilor homosexuale şi adopţiei copiilor de către cupluri gay. A reușit să-și convingă colegii legislativului județean să ia bani de la alte localități și să crească bugetul comunei unde firma sa are o lucrare de peste 10 miliarde de lei. Mai mult decât atât, primarul comunei Berzunți, unde Avram a cîștigat lucrarea, este unul dintre puținii edili conservatori din județ. (sursa)

Avram Marian (PSD) – CUNOSCUT pentru traseism, a demisionat din PDL pentru PSD, în martie 2012. Pe vremea când era încă la PDL a apărut într-un top al parlamentarilor cu afaceri europene realizat de Mediafax. 1.585.897 euro se rulau prin firma fiului, în vârstă de 20 de ani, al deputatului PDL Marian Avram. Only Serv SRL, al cărui administrator este soţia pedelistului, a primit în 2010 finanţare de la Ministerul Agriculturii pentru un proiect pe măsura 121 “modernizarea exploataţiilor agricole”. Contactat de “Gândul” pentru a face câteva precizări, Marian Avram s-a arătat extrem de iritat: “Nu faceţi legătura între o persoană juridică şi o persoană fizică. Deputatul Avram nu are nicio legătură cu firma”. (sursa)

Axente Ioan (PSD) – CUNOSCUT pentru că alături de alți cinci deputaţi PSD: Dorel Covaci, Gheorghe Frăticiu, Florin Iordache, Marian Neacşu şi Gheorghe Roman a inițiat un proiect de lege care să permită preşedinţilor de consilii judeţene să facă parte din consiliile de administraţie ale asociaţiilor de utilităţi publice comunitare. (sursa)

 

Acest material a fost preluat de pe site-ul Pandoras.realitatea.net.


2 comentarii

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger