Donează timp, bani, frigiderul sau cărţile cu poveşti pentru copiii instituționalizați

0

Programul educaţional Ajungem Mari al Asociaţiei Lindenfeld lansează o nouă campanie de sărbători, prin care oamenii cu suflet mare pot să ajute copiii din centre de plasament sau familii foarte sărace, în funcţie de posibilităţile lor. Ei pot dona, pe lângă bani, haine, jucării, cărţi, materiale educaţionale, electronice şi electrocasnice sau chiar timpul lor, ca voluntari în organizarea campaniei de donaţii.

 

doneaza

„Vrem să le dăm tuturor posibilitatea să se implice, pentru că orice ajutor e binevenit: bani, timp, îmbrăcăminte, alimente, detergent sau alte lucruri utile în casă. Tocmai aceste familii cu lipsuri foarte mari se vor găsi în situaţia de a-şi abandona copiii şi atunci hai să prevenim împreună acest lucru, fiecare cu un mic ajutor!”, ne îndeamnă Iarina Ştefănescu, cea care a iniţiat programul Ajungem Mari pentru copii din centre de plasament şi medii defavorizate.

Programul educaţional Ajungem Mari continuă campania pentru finanţarea proiectului de voluntariat „Dă-ţi pasiunea mai departe”, prin care sprijină, cu ajutorul a 150 de voluntari, educaţia a 300 de copiii instituţionalizaţi din sectoarele 1, 2, 3 şi 6. Voluntarii merg săptămânal în centre de plasament şi susţin ateliere interactive care le îmbunătăţesc copiilor performanţele şcolare şi le dezolta creativitatea. Se pot face donaţii pe platforma online Bursa Binelui.

Pe 13 decembrie voluntarii liceeni organizează o petrecere caritabilă pentru tineri şi adolescenţi, la Atelierul de Producţie. „Blacklight Party” va fi o petrecere fosforescentă, cu ultraviolete şi DJ-i îndrăgiţi de tineri. Biletul costă 20 de lei sau 15 lei şi o jucărie, iar banii colectaţi vor fi folosiţi pentru materiale educaţionale care să facă lecţiile mai atractive pentru copii.

Aşadar, membrii Ajungem Mari va aşteaptă să aduceţi sărbătoarea Crăciunului în familiile nevoiaşe şi centrele de plasament prin donaţii online, donaţii de bunuri, prin participarea ca voluntari la sortarea obiectelor donate sau prin participarea la cele două evenimente caritabile, pe 8 decembrie în Club Mojo şi pe 13 decembrie la Atelierul de Producţie. Cei care doresc să se implice sunt rugaţi să completeze un formular online, pentru a fi direcţionaţi către punctul potrivit de colectare.

Orice alt ajutor e binevenit, echipa Ajungem Mari așteaptă un semn de la voi!


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger