Donatorii de spermă sunt oameni deosebiţi

4

O femeie care pescuieşte un tată pentru copilul ei la o bancă de spermă ştie relativ puţine lucruri despre acesta: că e sănătos, că are studii superioare sau nu şi alte două sau trei informaţii mai degrabă vagi. Dar prima întrebare pe care, automat, ţi-o pui într-o astfel de situaţie e: ce fel de bărbaţi sunt totuşi donatorii de spermă?

Există ceva ce au aceştia în comun, au un tip anume de personalitate? Logica ne spune că da, că trebuie să fie ceva diferit la ei faţă de ceilalţi, nedonatorii, că nu e un lucru obişnuit totuşi să faci aşa ceva.

Recent a fost publicat cel mai mare studiu pe această temă. Un număr semnificativ de donatori au fost rugaţi să completeze teste de tip TCI, de evaluare a temperamentului şi caracterului. În paralel, un număr de bărbaţi nedonatori au completat acelaşi test şi rezultatele au fost comparate.

Donatorii de spermă s-au dovedit a fi băieţi de treabă, mai puţin anxioşi, timizi sau predispuşi la oboseală decît ceilalţi. Sunt bărbaţi autonomi, responsabili, care ştiu ce vor de la viaţă şi se apreciază pe sine. Sunt mai integraţi în societate şi mai cooperanţi.

Trăsăturile din testele TCI sunt în general printre cele puternic influenţate de gene, deci copiii donatorilor au şanse mai mari să fie şi ei nişte oameni de treabă.
Concluzia ar fi că dacă vrei un tată bun pentru copiii tăi, îl găseşti la banca de spermă. Singurul inconvenient ar fi că n-o să-l vezi niciodată, nici tu şi nici copilul vostru, dar genele lui o să fie tot timpul cu voi.

 

 

 


4 comentarii

 1. Incestul involuntar – ati auzit de noua problema cu care se confrunta omenirea, in urma inseminarilor artificiale? Din cauza ca numele celui care doneaza ramane secret, copii nascuti prin aceasta metoda nu au de unde sa stie daca nu se casatoresc si fac copii cu un frate/sora. Copii, copii copiilor… Numarul acestora este din ce in ce mai mare.

 2. @Cristi

  Este secret față de cei care primesc sperma și alții.

  Cei din respectivele laboratoare, știu care spermă e a cui și știu să nu facă incesturi.

  Dayum

  • @Călin
   Cristi se referea la acei copii rezultaţi în urma inseminării…va veni timpul să aibă parteneri şi astfel copii la rândul lor.de unde să ştie dacă nu cumva sunt fraţi cei doi parteneri? n.b. Numai unul dintre ei s-a nascut prin inseminare

 3. Donez sperma doamnelor sau cuplurilor, pentru sarcina.

  Barbat de 34 de ani, 1,72 m inaltime, 70 kg, ten alb, saten, ochi caprui, aspect fizic placut, nefumator, nonalcolic, studii superioare, din Bucuresti, fara obligatii, doresc sa ajut gratuit persoanele care isi doresc copii. Nu am pretentii materiale sau de alta natura.
  Daca solicitanta va dori discretie, ii voi respecta dorinta, iar daca va dori sprijin, voi incerca sa o ajut.
  Am analizele negative si in limite normale.

  In conditiile in care profilul meu corespunde solicitarii Dvs. ma puteti contacta prin tel sau SMS la 0727.297.488

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger