Donații pentru operarea de urgență a unui tânăr de 24 de ani

0

Alin Lupu (foto), un tânăr de 24 de ani din Râmnicu Vâlcea, a fost diagnosticat în urma mai multor investigații medicale  cu formațiune tumorală osteolitică la articulația sacroiliacă stânga . Alin are nevoie de intervenție chirurgicală urgentă, riscurile acestei boli fiind foarte mari. Totodată, are nevoie și de susținere financiară la fel de urgentă pentru această operație.

A doua zi de Crăciun, Alin este programat la clinica Wiener Privatklinik din Viena pentru operație, însă suma necesară interventiei este de 41.000 de euro, bani pe care părinții săi nu îi pot obține nici în urma vânzării apartamentului în care locuiesc și nici în urma solicitării unui credit bancar, din cauza veniturilor foarte mici ale familiei. În acest scop, s-au deschis două conturi la BRD, atât în lei, cât și în euro:
RO17BRDE441SV25930314410 pentru Lei
RO17BRDE410SV77991314100 pentru Euro
Orice donații făcute în aceste conturi sunt mai mult decât binevenite, atâta vreme cât intervenția chirurgicală trebuie realizată cu maximă urgență.
Formațiunea tumorală crește foarte rapid, iar riscul imediat la care se expune este obturația nervului sciatic stâng și a vaselor de sânge, ceea ce duce la paralizia mușchilor pe care îi inervează sau la alte complicații mai grave. Din păcate, spitalele din România nu dispun de aparatura necesară acestei intervenții, întrucât, pentru îndepărtarea tumorii, este necesară extirparea unei părți din bazin și reconstrucția acestuia, lucru care poate fi posibil la Viena.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger