Doi vecini s-auîmpușcat între ei din cauza unor excremente de câine

0

Doi vecini din statul american Mississippi au schimbat focuri de armă după ce câinele unuia dintre ei a defecat pe gazonul celuilalt. Unul dintre bărbați a fost rănit la ambele mâini, la umăr, la piept și la coaste de alicele de pușcă în timpul a ceea ce pare un duel clasic.

Jerry Blasingame (60 de ani), a fost acuzat pentru că l-a atacat pe vecinul său Terry Tehnet (52 de ani) cu o pușcă, informează Associated Press. Al doilea dintre ei credea că patrupedul canin al vecinului său defecase pe gazonul proprietății sale, aflată într-o zonă rurală a statului Mississippi. Terry Tehnet, ale cărui leziuni nu îi pun viața în pericol, ar putea fi de asemenea acuzat. Fiecare dintre cei doi bărbați prezintă însă o versiune proprie a celor întâmplate.

Tehnet spune că s-a dus la vecinul său pentru a i se plânge de incidentul canin care i-a murdărit gazonul. Blasingame l-ar fi învinovățit pentru că i-ar fi împușcat propriul câine cu o săptămână înainte și i-ar fi spus: „Hai să ne întâlnim la debarcader și te voi împușca”. Blasingame spune că și-ar fi luat arma și ar fi pornit cu mașina spre locul indicat, însă vecinul său nu l-ar fi însoțit. Cei doi bărbați s-au confruntat cu altă ocazie și fiecare susține că celălalt a scos primul arma.

„El a tras de două ori, eu i-am întors focul”, spune Blasingame pentru AP. Tehnet spune însă că vecinul său ar fi deschis primul focul cu pușca sa, rănindu-l la ambele mâini, la umăr, la piept și la coaste, așa că și-ar fi luat pistolul din mașină și i-a fi răspuns cu aceeași monedă. Ajutorul de șerif al districtului Washington, Billy Barber, spune că un proprietar trebuie să respecte proprietatea celorlalți. „Dacă un câine face asta în curtea ta, cheamă autoritățile. Nu lua legea în propriile mâini”.

Foto: Flickr/timparkinson

Citiți și:

Un oraș din Australia se gândește să-i omoare pe câinii care latră prea tare

“Lagăre de concentrare” pentru câinii vagabonzi?

10.000 de câini vagabonzi aşteaptă să fie împuşcaţi

Exterminarea maidanezilor, o soluţie falsă

Cum să scapi definitiv de câinii maidanezi cu 5 lei pe lună. Rețeta de succes pentru controlul câinilor vagabonzi: padocurile de cartier


 

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger