Doctorii ne recomandă să nu ne mai strîngem patul dimineața

6

Dragă mamă și dragă plutonierule, un studiu al Kingston University din Londra a descoperit de ce nu e bine să ne facem patul dimineața. Îmi pare rău, studiul e foarte serios și nu e înțelept să te pui împotriva științei.

 

Un pat nefăcut e neatrăgător și pentru acarieni, care nu supraviețuiesc în mediul cald și uscat al cearșafurilor mototolite. Pe un pat obișnuit își fac casă în jur de 1, 5 milioane de acarieni. Aceștia se hrănesc din pielea umană descuamată și pot provoca astm și alte alergii. Un pat nefăcut nu are condițiile de umiditate ale unuia aranjat și astfel acarienii mor pe capete.

Sistemul britanic de sănătate cheltuie anual 700 de milioane de lire sterline pe tratamentul bolilor provocate de acarieni.

 

 


6 comentarii

  1. Pingback: Dovedit ştiinţific: E bine să nu-ţi faci patul. IATĂ de ce | Lucreaza De Acasa – Arhiva de Stiri

  2. Englezii astia is niste putori ordinare… Ar trebui sa ia lectii de la noi. Hainele de pat se scot la soare cel putin odata pe saptamana. In acest mod se aerisesc, se usuca si dispar orice astfel de probleme.

  3. Pingback: STUDIU: Nu mai faceţi patul dimineaţa, dacă vreţi să scăpaţi de acarieni | Lucreaza De Acasa – Arhiva de Stiri

  4. Pingback: Dovedit ştiinţific: E bine să nu-ţi faci patul. IATĂ de ce

  5. Pingback: Dovedit ştiinţific: E bine să nu-ţi faci patul. IATĂ de ce – gândul

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger