Distractie in miscare. Un alt fel de triatlon

2

Daca ne gandim la Mamaia de obicei ne vin in minte aglomeratia, barierele de la intrarea din statiune unde nu se da chitanta, hotelurile scumpe si de proasta calitate sau mucurile de tigara in nisip. Daca insa ne gandim la un concurs de triatlon… asta inseamna efort supraomenesc, sportivi profesionisti, transpiratie si orice, numai distractie nu. Clubul Sportiv Smart Athletic s-a hotarat insa sa schimbe aceasta imagine asupra triatlonului si de aceea organizeaza o competitie la Mamaia, unde participantii trebuie sa se simta bine si abia dupa aceea sa se gandeasca la concurs.

E greu sa iti doresti sa faci putina miscare si sa nu gasesti ceva care sa-ti placa la Triathlon Challenge – Mamaia 2010. Pentru impatimitii alergatului exista un cros de 10 km, care este si un antrenament oficial pentru Maratonul International Bucuresti.

Daca te simti in forma maxima poti sa te intreci in proba olimpica de triatlon, adica 1,5 km inot, 40 de km bicicleta si 10 kilometri alergare.

Daca te pasioneaza sportul, dar nu te simti pregatit pentru proba olimpica poti sa iti incerci norocul in sprint, care e exact jumatatea probei olimpice.

Sau, daca vrei doar sa te distrezi cu prietenii sau sa arati ca oamenii din compania ta sunt mai pregatiti decat competitia, puteti sa va bagati la stafeta, unde fiecare concurent face doar o proba (fie inotul, fie bicicleta, fie alergarea) din competitia de sprint. Suna fun, nu?

Organizarea e facuta de oameni cu experienta in domeniu, site-ul oficial al competitiei oferind toate detaliile de care avem nevoie. Inscrierile au inceput deja, si se spera ca anul asta va fi un interes mult mai mare in comparatie cu prima editie de anul trecut.

Noutatea competitiei va fi Corporate Challenge-ul, care este adresat in mod direct firmelor si prin care se doreste crearea, pe langa spiritul competitional ce exista in mare parte deja intre firme, si a unei culturi populare de promovare a miscarii in cadrul companiilor. Daca vrei o marire de salariu si te simti in forma poate iti convingi sefii sa te lase sa reprezinti compania alaturi de colegi. Totul e sa aduci trofeul la sfarsit. 

Noua ne-a placut din prima aceasta competitie, pentru ca doreste sa creeze competitii “fun” si pentru cei care nu fac cariera in sport. Credem ca va fi o ocazie buna de a cunoaste oameni noi, de a ne misca si de a ne distra. Noi, cei de la TOTB vom fi acolo cu siguranta.

Voi?

(M.Cs.)

Tags:2 comentarii

  1. Pingback: Tweets that mention Distractie in miscare. Un alt fel de triatlon » Think Outside The Box -- Topsy.com

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger