Dispozitivul care transformă hârtia folosită în creioane

0

Deşi ne petrecem timp scriind pe “hârtia virtuală,” cu siguranţă mulţi dintre noi avem prin casă sau la birou o mulţime de hârtie. Desigur, o putem recicla sau refolosi, însă o nouă invenţie numită P&P Office Waste Processor va transforma reciclatul într-o activitate nu doar utilă, ci şi distractivă. Dispozitivul foloseşte hârtia uzată, pe care o transformă în creioane – tot ce trebuie să faci este să apeşi un buton.

 

PP-Office-Waste-Paper-Processor-4-537x405

 

P&P funcţionează pe un principiu foarte simplu: odată introdusă hârtia în nişa superioară, o înfăşoară foarte strâns în jurul unui cilindru de drafit, adăugând puţin lipici, pentru a ţine hârtia presată. Odată apăsat butonul de finalizare, dispozitivul elimină un creion gata de folosit prin cealaltă fantă. Dispozitivul se ocupă şi de ascuţirea creionului după ce l-a produs. De asemenea, carcasa transparentă îţi permite să urmăreşti în direct procesul prin care deşeurile de hârtie devin unelte de scris.

 

PP-Office-Waste-Paper-Processor-5

 

P&P a fost conceput de câţiva designeri chinezi şi premiat. În perioada următoare, aceştia urmează să testeze piaţa, pentru a putea produce dispozitivul în masă.

 

PP-Office-Waste-Paper-Processor-3

 

Sursa: Inhabitat

Puteţi citi şi:

O clădire din Sidney îşi va recicla hârtia în energie

Primele pahare din hârtie reciclabilă vor fi folosite în Marea Britanie

Cutii de carton, reciclate în pupitre şi ghiozdane pentru copii fără posibilităţi


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger