Depășește-ți frica de eșec la a doua ediție a conferinței Fears & Failures

5

Vineri, 13 mai, Impact Hub Bucharest organizează pentru a doua oară Conferința Fears & Failures, evenimentul care schimbă paradigma și aduce în față frica și eșecul ca experiențe ce fac parte din asumarea unor decizii curajoase în fiecare zi.

Frica de eşec rămâne una dintre barierele semnificative în dezvoltarea  antreprenoriatului în România, astfel doar 18% din antreprenorii de startup consideră eșecul în afaceri un prilej de învățare, conform studiului lansat recent ”Barometrul afacerilor de tip startup din România”.

Pornind de la aceste date, agenda conferinței surprinde din mai multe unghiuri frica de eșec și cum fiecare dintre noi reacționăm în acest context. De la povești personale, situații limită, la decizii de business cu urmări nefaste, dar și cu lecții importante pentru invitați, participanții vor afla de-a lungul zilei cum să își depășească fricile.

Evenimentul este moderat de Oana Marinescu, Fondator OMA Vision & Director de comunicare al Festivalului ”George Enescu”. Invitații speciali sunt :

 • Maia Morgenstern – Actriță și Director al Teatrului de Stat Evreiesc
 • Gabriela Szabo – Campioană olimpică atletism și fost Ministru al Ministerului de Tineret și Sport
 • Valeriu Nicolae – Secretar de Stat, Ministerul Muncii
 • Ovidiu Toader – Antreprenor și Public Speaker

”Am realizat în interacțiunea cu oamenii din jurul nostru că ne temem de eșec și avem o cultură care îl blamează, fie că vorbim de eșec personal ori profesional. Am construit pe experiența ediției din 2015 și am invitat la Fears & Failures 2016 un profil divers de vorbitori ce pot aborda subiectul din mai multe unghiuri. Pentru participanți asta se traduce printr-o experiență completă de abordare constructivă a propriilor frici și eșecuri”, a declarat Vlad Craioveanu – Managing Director Impact Hub Bucharest.

Detalii suplimentare și înregistrările sunt disponibile pe pagina evenimentului.

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 70 de orașe de pe 5 continente.


5 comentarii

 1. Andreea Curmei on

  Motiv: ptr mine esecul este un prilej de invatare si corectare, in viitor a cauzelor esecului, insa ptr cei din jurul meu (toti, cu exceptia mamei mele, care nu e in jurul meu), esecul e drama a vietii. As merge la conferinta sa ascult oameni care sunt ca mine (carora nu le e frica de esec) si sa merg, mai departe pe drumul aventuros al riscului cu amintirea, sper placuta a conferintei, a oamenilor curajosi in fata fricilor.

  (daca castig invitatia, ptr ca nu sunt bucurestean, dati-o, daca vrea, primului bucurestean care a dat like postarii pe facebook)

 2. Sunt conștientă ca frica încetinește considerabil procesul de dezvoltare, atât personal cat și profesional, și totuși nu reușesc mereu sa depășesc diferite temeri.
  Consider ca participarea la aceasta conferință va reprezenta pentru mine un pas înainte către depășirea unor temeri.

 3. De vreo trei ani am o idee de business si tot aman din cauza fricii de esec. Cred ca mi-ar fi de ajutor discursul invitatilor la conferinta pentru a-mi depasi aceasta temere.

 4. Elena Fenoghen on

  Se spune ca teama de esec ne impiedica sa ne realizam visurile, indiferent ca este vorba de o idee de afacere sau o schimbare personala la un nivel mai profund. Eu stiu ca teama exista si se manifesta fizic, intensitatea ei variind de la usor disconfort la groaza paralizanta. Am simtit-o pe propria piele. Insa mi-este greu sa cred ca esecul este cel de care ne temem. Nu cumva de Succes ne este frica, de fapt? De potentialul nelimitat care exista in noi insine si in ideile noastre? Ne sperie poate pentru ca vine la pachet cu o mai mare responsabilitate pe care nu indraznim sa ne asumam? Dupa ani de zile de neincredere in fortele proprii, de asteptare a validarii sociale si de letargie volitiva ajungem sa pozam (uneori cu mandrie) in victime ale Sistemului. E scuza cea mai acceptata, cea mai simpla. Imi doresc sa imi consolidez increderea in mine si sa devin Creator deplin al propriului Succes, fara a ma intimida de prea multa stralucire. De aceea imi doresc sa particip la acest eveniment. Multumesc!

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger