Demain, cel mai bun documentar de mediu al anului, în premieră în România

0

Demain, cel mai bun film documentar de mediu al anului, va fi prezentat publicului din Bucureşti, luni, 31 octombrie 2016, ora 19.00, la Cinema Elvira Popescu. Intrarea este liberă, iar rezervările se pot face la adresa [email protected]

Proiecţia va fi precedată de o dezbatere publică organizată de Institutul Francez şi Guerilla Verde, cu începere de la ora 18.00. Invitaţii speciali sunt: Alexandru Mironov, Ambasador al programului Every Can Counts România, Patrick Lafon, Maisadour România, Roseline Beudels – Jamar, cercetătoare la IRNSB Bruxelles, Alex Găvan, Alpinist, Luis Popa, Director al Muzeului ANTIPA. 

Lansat ca un film dedicat publicului larg, Demain deţine recordul mondial într-o strângere de fonduri pe o platformă de tip crowdfunding pentru un documentar, după ce producătorii au strâns 200.000 de euro în doar două zile, deşi iniţial şi-au propus să îi strângă în două luni.

La Bucureşti, filmul Demain va putea fi urmărit pe 31 octombrie 2016, ora 19.00, la Cinema Elvira Popescu (Bulevardul Dacia, Nr. 77), în cadrul unei proiecţii cu acces gratuit. Evenimentul va fi deschis începând cu ora 18.00 de o dezbatere pe tema „Mediu, economie, politică, educaţie – ce viitor pentru mâine?” lansată de Guerilla Verde şi Institutul Francez, la care vor participa Alexandru Mironov, Ambasador al programului Every Can Counts România, Patrick Lafon, Maisadour România, Roseline Beudels – Jamar, cercetătoare la IRNSB Bruxelles, Alex Găvan, Alpinist, Luis Popa, Director al Muzeului ANTIPA. Accesul la eveniment este gratuit, pe baza unei rezervări prealabile la adresa [email protected].

Demain mai poate fi văzut pe 26 octombrie la Iaşi, de la ora 18.00, la Ateneul Popular „Tătărași”, pe 3 noiembrie la Timişoara, începând cu ora 18.00, la UVT Timisoara, pe 10 noiembrie la Braşov, de la ora 18.00, la Centrul-Cultural Reduta şi pe 16 noiembrie la Cluj, de la ora 18.00, la Cinema Dacia.

În România, filmul este prezentat în premieră de Media Image Factory, în cadrul caravanei educaționale Guerilla Verde, cu sprijinul ECOTIC, Institutului Francez din România, IBM şi Every Can Counts România.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger