De Ziua Copilului, se strâng donații pentru copiii nevoiași în Cișmigiu

0

Copacul cu haine se întoarce cu o nouă acțiune, pe 1 iunie 2017, de data asta destinată exclusiv copiilor nevoiași. Sunt așteptați în Cișmigiu toți părinții, dascălii și educatorii care vor să aducă copii pentru a dona chiar ei haine, alimente, jucării și rechizite pentru alți copii aflați în dificultate.

Acțiunea va fi dedicată copiilor din comuna Tărtășești și din comuna Brezoaele (Dâmbovița), Casei Lidia din Domnești și Afterschool-ului din Clinceni (centru comunitar). Mulți dintre copiii din Tărtășești fac parte din Asociația Club Sportiv Tărtășești, pe care îl coordonează un om ce scoate de multe ori bani din buzunar pentru echipamente/competiții – Dumitru Mușat. Copiii participă la tot felul de concursuri și unii dintre ei se întorc acasă chiar și cu medalii (de aur).

Totodată, Copacul cu haine strânge produse de igienă (pastă de dinți, periuțe de dinți, săpun, dero, șampon, gel de duș, hârtie igienică, șervețele) pentru copiii de la Asociația „Ana și Copiii”, necesare în taberele în care merg în această vară.

Puteți aduce hainuțe, încălțăminte, rechizite, jucării și alimente, iar hăinuțele pot fi pentru orice vârstă (de la 0 la 18 ani). Vă rugăm mult ca hainele să fie curate, să fie împachetate și pe pungi/cutii/pachete să scrie pentru cine sunt (fată/băiat) și vârsta/mărimea.

Donațiile se fac în Cișmigiu, pe Aleea Primăverii, la intrarea din fața Primăriei, unde e fostul chioșc de ziare interbelic. Detalii, pe pagina evenimentului.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger