De ce crezi că se înţeleg atît de bine prietenii tăi cu partenera ta

3

Un studiu publicat săptămîna trecută de către University of Chicago şi Cornell University demonstrează o conexiune între disfuncţia erectilă şi relaţiile dintre partenera unui bărbat şi prietenii acestuia.

În cazul în care o femeie e prea bună prietenă cu tovarăşii partenerului, pînă la nivelul la care îşi fac mai multe confesiuni între ei decît îşi face el cu ei, ba la un moment dat partenerul devine un obstacol în noua prietenie (se bagă în seamă prea des, vrea să vină şi el la bere cu ea şi ei, se gelozeşte şi se plînge că partenera stă prea mult la cioace cu prietenarii lui, pe care îi ştie de ani de zile şi ştie şi de ce sunt ei în stare, dacă pleacă prea des cu ei şi fără el la mare sau la munte, în cluburi şi baruri, la filme şi la teatru, la concerte, dacă se plimbă prea mult împreună prin parc noaptea sau se întîlnesc duminica la biserică, dacă stau enorm pe messenger şi vorbesc în neştire la telefon etc), e foarte posibil ca bărbatul să sufere de disfuncţii erectile.

“Dacă o femeie, spun sociologii Benjamin Cornwell şi Edward Laumann, se înţelege mult mai bine cu prietenii lui decît cu el, probabil (92% dintre cazuri) bărbatul are probleme de erecţie sau dificultăţi în a ajunge la orgasm.”


3 comentarii

  1. și legătura dintre articolul ăsta și imaginea cu care l-ați ilustrat care e? o secvență din cel mai premiat sitcom al momentului, the big bang theory, fără vreo sursă and stuff, era absolut necesară?

  2. ce prostie…pai daca suava fiinta face toate acele lucruri si el nu i arata cum poate sa se duca dracului, inseamna ca n are ce sa i se scoale :)))

  3. Da, chiar că la biserică urmau să se-ntâlnească cei doi tineri cu desăvârşire atei. În lift, în avion, la biserica protestantă şi – de ce nu – la frizerie.

    Oare chiar nu suntem în stare să tratăm una din milioanele de probleme sociologice din cultura şi societatea de care aparţinem?! Nu ştiu de unde pofta asta de a prelua şi traduce orice prostioară de peste Atlantic.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger