Dansul la bară, în variantă robotizată

0

Producătorul Tobit Software a surprins participanţii la târgul CeBIT 2014 (desfăşurat în Germania, săptămâna aceasta) cu nişte roboţi care nu prea fac altceva decât… dau din fund. Roboţii sunt dansatori la bară şi îşi exersează mişcările pe muzica unui DJ, şi el tot robot, scrie site-ul Geek.

 

 

Cei doi roboţi „stripperi” au un motiv serios pentru dansul la bară: au nevoie de bani pentru a-şi finaliza studiile superioare, după care se vor apuca de lucruri serioase şi nu vor mai da din fund pentru a se întreţine. Dansatorii „studenţi” la medicină sunt ghidaţi de muzica unui DJ, şi el tot robot, care se pare că face asta ca meserie, nu doar ca hobby până să termine studiile.

Gluma e glumă, dar fiecare dintre cei doi roboţi costă aproape 40.000 de dolari. Ei au fost creaţi de artistul britanic Giles Walker. Nu ştim dacă acest preţ este unul corect pentru un dansator exotic care nu se opreşte niciodată din dat din fund, dar este foarte probabil ca această sumă de bani să fie suficientă pentru foarte multe dansuri la bară, chiar private, oferite de dansatori în carne şi oase. Însă, cine ştie, poate viitorul prevăzut de futurologi va avea numai roboţi dansatori la bară…

 

 

Sursa şi foto: Geek

 

Puteţi citi şi:

10 meserii în care roboţii iau locul oamenilor

Au început testele pentru internetul roboţilor – RoboEarth

Nemurirea digitală, posibilă în anul 2045: Ne vom încărca minţile în computere

În curând, micro-tehnologia ar putea înlocui o parte din doctori şi din medicamente

Trupa de rock cu roboţi din Japonia


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger