Cycle Powered Music @ Delta Music Fest

0

Bicicletele au fost dintotdeauna prietene bune cu muzica, ne-o spune şi Queen, ne-o spune şi Katie Melua, ne-o cântă electronic şi Kraftwerk. Acum avem oficial o legătură: primul festival autohton de muzică alimentat şi cu ajutor de la pedale. Unde suntem şi noi parteneri.

 

 

de Portocala Mecanică

 

Ideea aparţine celor de la Kite Bike, care vor fi începând de joi în Deltă pentru a pune muzica pe roate. Câteva detalii mai jos:

 

Delta Music Fest 2012, în Sfântu Gheorghe din Deltă, locul unde Dunarea intâlneşte Marea Neagra. Intrare liberă.

V-am pregătit împreună cu organizatorii ceva ce la noi in RO nu s-a mai făcut, deci suntem tare bucuroşi să împăcăm gusturile celor care iubesc atât bicicletele cât şi muzica: tandemul nostru va alimenta (prin pedalarea publicului) energia pentru o serie de concerte, care vor fi astfel 100% powered by bicycles.

Şi pentru amatorii de plimbat cu bicla prin Deltă, v-am pregătit un treasure hunt pe biciclete!

 

Pagina Facebook a evenimentului poate fi accesată aici.

Şi puţină inspiraţie pentru cei care vor şi mai multe muzici pe biciclete: iPod-ul pe două roţi de la Karmakanonen pe care l-am văzut la Velo City Copenhaga acum doi ani.

Şi că tot e vorba de pedalat pentru produs altfel de lucruri decât picioare subţiri, vă mai amintesc de proiectul Bicimaquinas. Făcut de nişte oameni din Guatemala ce pedalează pentru nevoi zilnice mai acute, precum scosul de apă din fântână.

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger