Cuplurile au parte de sex mai bun în vacanță

2

Comuniștii au știut ce fac cînd au creat condiții pentru ca toate familiile, indiferent de venit și statut, să poată pleca undeva în vacanță; se numește, în termenii unui scriitor francez stîngist, erotizarea proletariatului. Un studiu nou numit The Expedia Pleasure Index arată că vacanțele dar și o simplă călătorie îi face pe oameni mai fericiți, în special în pat.

 

 

Cuplurile în concediu trăiesc momente de intimitate mai intense decît acasă. Motivul e unul simplu – ieșirea din cotidianul familiar. În timpul unei vacanțe un cuplu: e mai relaxat; nu trebuie să facă în urmă curățenie; poți fi oricît de zgomotos vrei (dacă ne gîndim la cît de subțiri sînt pereții blocurilor noastre, devine evident avantajul); poți experimenta puțin exhibiționism la fereastră fără să fii privit de ochii vecinilor obișnuiți; un pat nou, alte cearșafuri, altă mobilă și un loc cu totul nou creează senzații diferite; plăcerile room service-ului, pentru cei care și-l permit.

Noutatea mediului amintește de noutatea începutului relației. În plus, cuplurile scapă de problemele obișnuite, de facturi, de treburi prin casă și bineînțeles de stresul jobului.

Poate că acest studiu v-ar fi fost mai de folos la începutul verii, în caz că nu erați hotărîți să mergeți undeva. Și toamna are însă posibilitățile ei de evadare, chiar și pentru o noapte două.

SURSA: Expedia


2 comentarii

  1. Din nefericire, foarte multi romani nu cer patronilor zilele de concediu de odihna la care au dreptul.
    Conform legii, concediul de odihna este de minim 20 de zile lucratoare, din care 10 consecutive, adica doua saptamani calendaristice.
    Cand ati avut ultima data un concediu de doua saptamani?

    off-topic: comentariile postate pe versiunea pentru mobil a site-ului totb se pierd pentru ca nu apare codul CAPTCHA. Rog administratorul site-ului sa remedieze aceasta problema.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger