Cum se numește copilul botezat cu ajutorul Internetului

1

stire 22 apr numeNu demult, vă povesteam despre opțiunea unui cuplu canadian de a lăsa utilizatorii de internet să le boteze copilul, încă nenăscut la momentul începutului experimentului. Fetița cuplului s-a născut, de curând, iar părinții au anunțat care este, în cele din urmă, numele ei.

Acum câteva luni, cuplul canadian a pornit experimentul NameMyDaughter.com și l-a postat și pe Reddit, invitând comunitatea online să propună nume, să le voteze, astfel încât numele care ar fi urmat să adune cele mai multe voturi sa fie cele alese pentru fetiță. Totuși, au precizat de la bun început viitorii părinți, votul lor avea să fie cel hotărâtor, la final (pentru a evita să fie nevoiți să își boteze fetița cu nume precum Cthulu All-Spark sau Not Zelda, căci așa sunau unele dintre propuneri).

De ce anume au ales părinții acest experiment, nu este tocmai clar explicat, cert este că utilizatorii de internet s-au prin bucuroși în horă și au propus diverse nume: de la Leslie și Renee, la Megatron, Not Zelda, Salad sau Streetlamp. Luna aceasta, când fetița a venit pe lume, s-a încheiat și votul online, pe lista de propuneri, iar părinții au anunțat numele final pentru copila lor: Amelia Savannah Joy McLauglin. Este posibil ca acest nume să nu fi fost câștigătorul votului online, dar cum decizia lor a fost cea finală în stabilirea numelui, nu putem decât să bănuim că, și dacă nu au ales niciun nume din lista oferită de internauți, cel puțin s-au distrat copios citindu-le.

 

Sursa și foto: Time

 

Puteți citi și:

Ce se întâmplă când lași internetul să îți boteze copilul

Istoria unei postări pe Twitter care a făcut înconjurul lumii şi a costat-o slujba pe autoarea ei

Ce se întâmplă când amestecăm alcoolul cu Facebook

Facebook a recunoscut Kosovo ca regiune distinctă

Cum poţi dispărea instant de la Facebook dacă îţi vine cineva de hack


Un comentariu

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger