Cum se citește orgasmul pe femeie

14

Cînd mai iau o pauză de la căutarea tratamentelor pentru cancer, îmbătrînire și moarte, ca să se relaxeze, oamenii de știință studiază orgasmul feminin. Pînă acum, au făcut cîteva descoperiri interesante, mai ales pentru bărbați.Teoria spune că sunt două feluri în care își trăiesc femeile extazul: clitoridian sau/și vaginal. Primul e ok, dar superficial, ca o briză de răcoare într-o zi fierbinte de vară, ca un film 3D văzut la mall sîmbătă seara.

 

 

de Dan Sociu

 

Freud disprețuia această distracție ieftină și puerilă, așa că s-a gîndit să le indice femeilor un obiectiv mai interesant. Graalul, a spus el, se află în altă parte. Clitorisul nu e ultima stație. Plăcerile vaginului sunt ceea ce ne dorim, de ce să te te oprești să te dai în scrînciob, cînd imediat după deal e bîlciul.  Unii discipoli ai săi mai zeloși și-au propus să lărgească și mai mult orizonturile și au conceptualizat orgasmul uterin. Dacă orgasmul clitoridian e o fată care se bronzează, orgasmul vaginal o femeie care ia foc, orgasmul uterin e Bagdadul sub bombardament. Redă vederea orbilor și fertilitatea animalelor sterpe pe o rază de cîțiva kilometri. E ce a simțit Universul la Big Bang. Se spune că nici o femeie care l-a trăit nu și l-a amintit ulterior, fiind ocupate cu leșinul. De parcă s-ar fi întors din moarte, nu au avut nimic de povestit. Unor bărbați li se pare că l-au detectat în ochii, deveniți deodată complet albi, ai partenerelor și în spasmele lor epileptice, dar bărbații sunt vanitoși și mincinoși și mărturia lor nu are valoare științifică.

Orgasmul vaginal e mai scientific-friendly și a fost studiat în laboratoare. Se știe precis , de exemplu, că o femeie care merge de parcă ar ține o minge de tenis între picioare încă nu cunoaște ce e cu adevărat frumos în viață. Mecanismele de apărare imature sunt un alt semn clar de superficialitate sexuală. După Freud, femeile  care o ard prea mult pe fantazare nu au prins încă marele tren. La fel, cele care încep să țipe din senin, cele supergeloase și paranoice, închinătoarele la idoli, cele fără de păcat, în gînd, în vorbă sau în faptă, egoistele și cele lipsite de umor se află în relații reci cu intimitatea lor adevărată. Senzitivitatea degetelor de la picioare e un alt semn de bunăstare vaginală, iar cel mai nou, în ordinea cronologică a descoperirilor științifice, este prezența unui tubercul pronunțat pe buza de sus. 258 de scoțiene au fost chestionate online și tocmai cele cu un butonaș sexy pe buza superioară s-au nimerit a fi și membrele castei fericitelor care prind orgasmul fără antena clitoridiană. Transmisia se face direct în vagin, prin introducerea penisului, și are o arie de acoperire largă, pe tot corpul.

Pe bărbați nu s-a obosit nimeni să-i întrebe nimic, orgasmul masculin fiind, ca produsele socialiste, de un singur tip, cu ambalaj și conținut mediocru, dar care merg în lipsă de altceva. Nu mai e cazul să vorbim de sute de nuanțe ale plăcerii, nu e arta vinurilor de colecție, e tequila la shot și nu există nici un semn special care îi distinge pe orgasmatici de non-orgasmatici, pentru că orgasmul vine peste bărbați ca lumina, căreia i se rupe de psihologie și cade și peste cei răi și peste cei buni.


14 comentarii

  1. “femeile care o ard prea mult pe fantazare”
    “orgasmul vine peste bărbați ca lumina, căreia i se rupe de psihologie”
    Ce-i cu limbajul asta de mahala din sudul sudului tarii? credeam ca suntem pe un site respectabil…

    • “din sudul sudul tarii”… am impresia ca esti din banat/transilvania. Tot timpul m-a uimit dispretul tamp al ardelenilor fata de restul si mandria lor prosteasca. De parca in transilvania nu se asculta manele, nu exista coruptie, si oamenii stiu tot timpul cum sa voteze. De aia a prins propaganda basesciana atat de bine acolo… Si mai ma gandesc ca maghiarii nu-i dispretuiesc pe romani fiindca s-au plimbat prea mult prin sud sau moldova.

  2. Pingback: VIDEO Cum se aprinde orgasmul în creierul femeii | TOTB.ro - Think Outside the Box

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger