Cum să-ți construiești iarna o bicicletă pentru la primăvară

1

Cityclete lansează proiectul ”Bicicleta pe timp de iarnă”, o metodă simplă și creativă prin care pasionații își pot construi pe timp de iarnă o bicicletă personalizată pentru primăvara, cu un buget lunar mic. Proiectul își propune să aducă o soluție pentru cei care nu îi permit să cumpere o bicicletă custom, plătind-o integral, și să crească pasiunea clienților săi pentru design de bicicletă.

575308_633827169971255_1998428083_n-671x320


Cum funcționeaza programul ”Bicicleta pe timp de iarnă”? Pornind de la ideea că în lunile reci bicicliștii ”hibernează”, echipa Cityclete a găsit o metodă de a le ține atenția trează și iarna, oferindu-le posibilitatea de a-și construi până la primăvară o bicicletă custom exact așa cum o visează. Lună de lună, clienții își aleg câte un pachet de componente, iar Cityclete le asamblează în atelierul situat pe strada Madrid, din București.

La începutul proiectului, fiecare client își alege un nume pentru bicicleta lui unică și primete un carton personalizat pe care, pe măsură ce achiziționeaza pachetele de componente, lipește stickere cu ”bucățile” lui de bicicletă – exact ca în albumele cu surprize colecționate în copilărie!

Fiecare client implicat în proiect are parte de consilierea și atenția echipei Cityclete, astfel încât să obțină în final o bicicletă frumoasă și de calitate!

Cityclete este locul în care bicicliștţii găsesc biciclete, tratamente pentru biciclete, accesorii pentru biciclete și argumente pentru biciclete. Cityclete reprezintă un mix de valori care își propune să reînvie pasiunea pentru pedalat, pentru stil și culoare și pentru oraș. Cityclete e o casă de idei, un loc în care gasești atât bicicleta mult căutată, cât și oameni gata să-ți dea sfaturi și motive pentru a o cumpăra. Atelierul Cityclete s-a dezvoltat datorită clienților care au vrut tot mai des biciclete cât mai potrivite personalității lor. Fie că vrei să readuci la glorie bicicleta veche din garaj, fie că vrei un custom nou și strălucitor, în Atelierul Cityclete vei găsi imaginație și îndemânare.


Un comentariu

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger