Cum să ieși mai bine în fotografii

3

E important și cine îți face fotografia, nu numai darurile tale naturale, momentul și tehnologia. Aflați din acest tratat de știința atracției cîteva trucuri să ieșiți bine în fotografii.

 

 

1. După unele studii, femeile sunt judecate ca fiind mai atractive în fotografiile făcute de bărbați decît în cele făcute de femei. Bineînțeles, orientarea sexuală a modelului ar putea avea o influență asupra rezultatului, efectul se schimbă și în raport cu aceasta.

2. Pentru bărbați: înainte să vă lăsați pozați, stați puțin de vorbă cu o femeie prietenoasă.

Fotografiile făcute la 5 minute după o conversație plăcută cu o femeie sociabilă arată bărbați mai fericiți; aceștia au fost votați de evaluatoare și ca mai buni potențiali parteneri pe termen lung decît cei care au stat singuri înainte să se pozeze.

3. În timp ce pozezi, spune o poveste comică sau relatează un eveniment plăcut.

Amintește-ți de o petrecere, o vacanță sau o întîmplare amuzantă sau plăcută și vei afișa emoții mai naturale în fotografii.

4. Tot pentru bărbați: femeile au evaluat mai pozitiv bărbații din fotografiile unde apare și o femeie care le zîmbește sau îi privește cu simpatie sau dorință. În același timp, bărbații i-au evaluat mai negativ, probabil din gelozie.

 


3 comentarii

  1. Un mare “da” pentru punctele 2 si 3. Totusi, nota bene pentru autor: “pozitiv” si “negativ” nu au grade de comparatie.

  2. Pingback: Bărbații simetrici sunt buni donatori de orgasme | TOTB.ro - Think Outside the Box

  3. Pingback: Cum sa iesi bine in fotografii | Daria Marian

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger