Cum să-i pedepseşti pe nesimţiţii cu alarme exterioare la maşină

4

Alarmele exterioare la maşini au o singură utilitate: tortura.  E vorba de nişte psihopaţi care îşi instalează acele alarme special ca să ne transforme nopţile în coşmaruri.

Toată lumea are cîte unul de ăsta în cartier. Cel puţin o dată pe săptămînă, pe la 1 noaptea, un cîine vagabond îi atinge maşina şi începe drama. Schelălăieli mecanice, repetate, punctate cu tot felul de variaţiuni isterice care te seacă la inimă. Un sfert de oră, jumătate de oră, o oră, două, trei, iar scîrba de proprietar nu e nicăieri s-o oprească.

Poate crezi că soluţia ar fi să suni la 112 şi să te plîngi, dar îţi pierzi timpul, nu se rezolvă niciodată nimic, îţi înregistrează reclamaţia şi atît. O altă idee ar fi să ieşi cu un ciocan şi să-i spargi geamurile şi e plăcut pe moment, dar intri în belele cu legea.

Există o metodă mai discretă şi mai eficientă să te răzbuni. Pentru aceasta nu ai nevoie decît de:

-2-3 ouă

-un litru de lapte

-zahăr

Cantitatea poate fi oricît de mare, dar sunt suficiente un litru, doi de amestec. Bate ouăle într-un castron, toarnă laptele şi zahărul şi crema astfel rezultată toarn-o într-o sticlă. Ideal ar fi să o pui într-un pistol cu apă sau o mitralieră, dar dacă nu ai una la îndemînă, merge orice. Plasează-te în partea din faţă a maşinii nesimţitului şi aruncă-i preparatul prin grătar, în motor. Mediul de cultură bacterian se va strecura printre toate şurubelele şi piesele maşinii, împuţindu-i-o în cel mai scîrbos mod. Practic, maşina torţionarului va mirosi a hoit şi îi va fi foarte greu să-i cureţe putoarea.

E simplu şi satisfăcător.

Mult succes!

 

 

Tags:4 comentarii

 1. OAU!
  Un sfat cu ADEVARAT util!
  O iarna intreaga m-a chinuit un astfel de nesimtit, cu alarma setata sa porneasca ZILNIC la 1 noaptea! Spre enervarea mea, tocmai cand facusem rost de un ciocanel cu care sa-i aranjez parbrizul, s-a mutat!
  De vreo 2 zile, aud, insa, tot pe la 1 noaptea, un ipochimen asemanator, pe strada pe care lucrez 😀

 2. Mie mi-ar placea un articol asemanator, insa cei pedepsiti sa fie aceia care parcheaza pe nedrept pe locurile rezervate persoanelor cu handicap.

 3. S-ar putea sa renunt la a mai zgaria masinile parcate pe tot trotuarul. Un feedback de la cineva care a facut chestia cu oo avem?

  • Mihai TĂNASE on

   O omleta bine întinsa pe un parbriz încins la soare este o alta metoda relativ pasnica de a “educa” cretinoizii de pe trotuare, treceri de pietoni, si asa mai departe. Pacat de oua !
   Experienta personala dovedeste ca efectule este benefic pentru toata lumea 🙂

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger