Cum să furi o bicicletă. Un ghid

3

Da, mie mi s-a furat una (prima bicicletă avută în Bucureşti, prin 2005) şi ştiu mulţi trecuţi prin aceeaşi situaţie. Şi în clipele alea şi eu, şi ei am fi vrut să prindem hoţul şi să îl batem cu u-lock-ul peste măsele de faţă cu mama lui, cu tatăl lui, cu bunica lui şi cu proful lui de religie din generală. Dar n-am avut ocazia.

 

 

de Cosmin Popan (Portocala Mecanică)


Iată, cineva ţine însă cu hoţii! Numele lui este Ciprian Homorodean, un artist grafic care a desenat o carte, Take the Book, Take the Money, Run!, despre cum să furi diverse lucruri ca să te descurci pe timp de criză financiară. Şi unde ni se spune, evident, cum se poate fura şi o bicicletă. Nu vrem să învăţăm lumea la prostii, dar nici nu vrem să mai auzim plângăcioşi că li s-a furat bicicleta legată cu aţă de la papiotă de stâlpul înalt de un metru din faţă de la Control. Rog să se mai aprecieze de asemenea faptul că am pus o poză mică-mică, ca să nu vadă nimeni-nimeni cum se procedează la ciordeala de biciclete.

Mersi de link, Vlad Basalici.

 


3 comentarii

  1. in romaneste, se spune “grafician” nu “artist grafic”.
    Nu mai traduceti totul papagaliceste din engleza. e obositor.

    invitatia la violenta e de prost gust! (sa batem hotul cu “u-lock”-ul (ce-o fi ala? nu stie nimeni, nici cei care traiesc prin alte tari europene si vorbesc alte limbi, nu doar romanii care nu sunt “cool” si nu cumpara biciclete de mii de euro, ca tinerii bogati si involuntar aroganti care scriu la TOTB)

    Numai prin romania mitocaneasca de astazi, sa scrii asa ceva intr-o revista online de mainstream, altfel cu pretentii civilizate, e “normal”.

  2. Pingback: Câteva sfaturi de la un hoţ de biciclete | TOTB.ro - Think Outside the Box

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger