Cum să faci covoraş de baie dintr-un tricou vechi

4

Tricourile vechi se revarsă din dulap când vă este lumea mai dragă şi nu mai ştiţi ce să faceţi cu ele? Iată o idee utilă: orice astfel de tricou vechi poate fi transformat într-un covoraş de baie inedit şi interesant. Reciclare practică, în locul dosirii în dulap sau al aruncatului la gunoi.

 

 

Pentru transformare, aveţi nevoie de: tricou, foarfecă şi o bucata de plasă (textilă sau din plastic, puteţi vedea un model în materialul video de mai jos) de mărimea dorită pentru covoraşul de baie. Pasul 1: tăiaţi tricoul în fâşii de dimensiuni mici, până când toată bucata de material nu este altceva decât fâşii subţirele. Pasul 2: luaţi o fâşie şi legaţi-o de un ochi de plasă. Faceţi la fel cu toate fâşiile, pe rând, până când plasa este în întregime acoperită. Covoraşul este gata (foto 1, mai jos). Acelaşi procedeu poate fi folosit şi în cazul prosoapelor mai vechi, care, la rândul lor, pot fi tăiate în fâşii şi legate, după aceeaşi metodă, de plasă (foto 2, mai jos).

 

 

 

 

Vă invităm să urmăriţi şi un tutorial video despre cum puteţi transforma prosoapele vechi în astfel de covoraşe:

 

 

Surse şi foto: Amazing Interior Design, Curbly, Beautiful Shoes, Fine Craft Guild

Video: Fine Craft Guild

 

Puteţi citi şi:

Cum să ridici o casă din saci cu pământ

Cum pot fi redate naturii scaunele de care nu mai avem nevoie

FOTO Cum poate fi transformată o fostă fabrică de ciment


4 comentarii

    • Roxana, poti intreba la magazinele cu articole de pescuit sau la cele de tip “de toate pentru casa” (cu metalo-plastice, in special). Ne mai interesam si revenim, daca gasim si alte surse. Bafta 🙂

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger