Cum e sa calaresti un crocodil de aproape o tona ametit de aburii alcoolului

8

Un australian aflat in stare de ebrietate a sarit in tarcul unui crocodil lung de 5 metri cu intentia de a-l calari. Crocodilul, botezat Fatso, l-a atacat pe barbatul de 36 de ani si i-a smuls bucati de carne dintr-un picior. Din fericire, australianul a fost operat de urgenta si acum se afla in stare de recuperare.

In seara de 12 iulie, un australian a fost dat afara dintr-un bar din orasul Broome pentru ca bause prea mult, scrie BBC News, dupa care a sarit un gard si a incercat sa se aseze pe spinarea unui crocodil de apa sarata de 800 de kilograme. “Pe Fatso l-a deranjat asta, s-a invartit putin in jurul lui si l-a muscat pe barbat de piciorul drept”, a declarat un oficial al politiei locale. “Crocodilul l-a lasat apoi in pace, iar [barbatul]a reusit sa se catere din nou pe gard si sa paraseasca rezervatia naturala”. Proprietarul rezervatiei spune insa ca, de regula, Fatso poate zdrobi un om dintr-o singura muscatura.

“Barbatul care a sarit gardul a avut noroc pentru ca Fatso era putin mai lenes decat de obicei, datorita serilor mai racoroase pe care le-am avut in Broome in ultima vreme”, a spus Malcolm Douglas, care are in grija crocodilul de 800 de kilograme. “Daca ar fi fost mai cald, Fatso ar fi fost mult mai alert si am fi avut de-a face cu o nenorocire. O persoana in toate mintile n-ar incerca sa se aseze pe un crocodil de apa sarata de 5 metri, pentru ca daca te prinde, nu te mai lasa sa scapi”.

Barbatul de 36 de ani s-a intors clatinandu-se in barul din care fusese dat afara, sangerand din abundenta, cu pielea jupuita si cu bucati de carne lipsa din picior. Cazul sau este insa unul foarte fericit. In fiecare an, doi oameni in medie sunt ucisi in Australia de catre crocodilii de apa sarata, care pot ajunge pana la 7 metri lungime si la o greutate ce depaseste o tona.

Foto: Captura Youtube

Tags:8 comentarii

  1. Hai ca deja ma enervati.
    Comentariul precedent de ce nu a putut fi aprobat??

    Din nou: Ce legatura are articolul cu ideea de TOTB??
    Din ce in ce mai multe articole apar pe TOTB, sper ca dintr-o greseala. Deoarece ele ar trebui sa apara doar in ziare gen LIBERTATEA. Mi se pare ca acesta chiar a aparut pe Lib.

    Cerneala in condeie!!

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger