Cu Două Roți în buzunar

0

Astăzi de dimineață am citit pe pagina de blog a website-ului idevice.ro despre aplicația “Două Roți”. Ce este “Două Roți” – se pare că este prima aplicație pentru device-uri iPhone (deocamdată) “dedicată pasionaților de ciclism din România”. Asta suna bine și mă bucur că cineva a contribuit și a investit timp pentru dezvoltarea unei aplicații de genul ăsta care este gratuită. Creatorul aplicației se numește Valentin Mladin și se pare că a dezvoltat-o singur.

de Sorin Lupu (Portocala Mecanică)

Cum am citit despre ea, imediat m-a dus cu gândul la aplicația pentru iPhone care mie îmi place enorm și sper să fie folosită și în Romania: Rendezvous. Aplicația este descrisă așa:

“Aici veși găsi:

– Locațiile celor mai importante magazine
– Locații pentru închirieri biciclete
– Știri
– Manuale de folosire
– Evenimente
– Forum dedicat cu un format ușor de folosit pe iPhone

Această aplicație va fi actualizată constant cu ultimele informații și știri.

Vă rog să folosiți formularul de contact din categoria “Social” pentru a trimite sugestii sau reclamații. Vreau să ofer tot ce este mai bun în această aplicație și nu pot face asta decât cu ajutorul vostru.

Asfalt uscat !”

Pot să completez că aplicația este valabilă acum numai pentru iPhone care rulează IOS 5 (nu pot să confirm dacă ruleaza și pe versiuni mai vechi de software sau iPhone), urmând a fi disponibilă în curând pentru posesorii de Android. Se instalează foarte ușor, arată bine și se mișcă bine, dar uneori mai sunt momente când pare greoaie. Pare o aplicație solidă cu mult potențial și sunt sigur că o să fie îmbunătățită în timp.

Ce îmi place la aplicație? Îmi place că a fost creată, arată bine (se poate și mai bine), este românească și e gratuita. Se găsește harta magazinelor de biciclete și ateliere din București, probabil că o să fie updatata și cu alte orașe. Dacă vrei să ajungi la un magazin anume, aplicația o să îți creeze cu ajutorul Google Maps traseul automat către locație.

Ce nu îmi place la aplicație? Acum nu cred că sunt lucruri care să nu îmi placă, dar cred că secțiunea Manuale ar putea fi mai degrabă o secțiune cu sfaturi despre cum ai putea să îți repari, întreține, pedelezi bicicleta etc.

Sunt sigur că Valentin o să primească feedback și că aplicația o să devină una solidă.

Aplicația poate fi descărcată gratuit de la iTunes Store: http://itunes.apple.com/ro/app/doua-roti/id475511428?mt=8

Imagini: Doua Roti.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger