Cu autostopul în jurul lumii: aventurile lui Timotei în Turcia şi Cipru

0

Îl mai ţineţi minte pe Timotei Rad, pe scurt Timo? Primul român ce şi-a propus să facă înconjurul lumii cu autostopul? După o scurtă vacanţă pe meleagurile de acasă, el şi-a reluat aventura (de fapt, vacanţa a fost impusă de nevoia de a obţine nişte vize, care să îl ajute să ajungă unde îşi doreşte) şi a pornit din nou la drum.

 

 

Timotei tocmai a lăsat în spate Turcia şi divizata insulă a Afroditei, Cipru. Poveştile sale sunt pline de peripeţii, ca de obicei: în Turcia a fost luat la bătaie de un bărbat pentru că s-a uitat la soţia acestuia, în Cipru a fost la furat banane, ceva asemănător cu cireşele furate şi de noi în copilărie:

 

 

1616499_815662918459590_1082011665_n

 

Tot în Cipru s-a distrat într-o comunitate de hipioţi, iar într-o noapte a dormit unde sigur nu a dormit nici unul dintre noi: a pus cortul şi a dormit pe teritoriul fâşiei ONU! Întreaga aventură a lui Timotei în Turcia şi Cipru poate fi citită pe blogul său, Autostop Magellan. Din Turcia, a pornit spre Iran. Călătoria continuă şi luna viitoare Timotei ne va trimite spre un nou episod al drumurilor sale făcute în scopul împlinirii unui vis – înconjurul lumii cu autostopul.

 

Sursa şi foto: Autostop Magellan, Timotei Rad

 

Puteţi citi şi:

Despre starea de ducă: călător în jurul lumii cu autostopul

Din toate colţurile lumii şi de acasă, pentru Roşia Montană

Cu autostopul în jurul lumii – călătoria continuă


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger