Crimele lui Wesley Clark

4

Consilierul pe probleme de lovitură de stat al lui Victor Ponta are o biografie superbă. Măcelarul Belgradului, cum i se spune celui care a bombardat case, școli și spitale care nu aveau nici o relevanță militară, a încercat să acopere crime ale armatei americane prin măsluirea grosolană a unor documente video. E doar una dintre multele crime ale cameleonului politic Clark (sare de la democrați la republicani și înapoi ca o bilă de ruletă), dar numai asta ajunge să ne dăm seama cu cine avem de a face.

 

Cel puțin 14 oameni au murit în aprilie 1999, cînd un bombardier american a atacat un tren de pasageri care trecea pe un pod lîngă localitatea sîrbească Grdenicka.

După ce a lovit o dată trenul, avionul s-a ridicat, s-a întors și a mai dat una, de control, ceea ce arată clar că bombardamentul nu era accidental. A doua zi, Clark, comandantul forțelor NATO, a prezentat publicului un video care, pretindea el, demonstra că pilotul, trimis să distrugă podul, a avut mai puțin de o secundă să-și dea seama că în acel moment trece un tren de pasageri pe el.

Falsitatea clipului a fost deconstruită imediat – viteza trenului în video era foarte mare, peste 300 de km pe oră, ceea ce însemna că videoul fusese accelerat, un trucaj de doi lei pentru a acoperi o crimă gravă.

Cei care cred că prezența lui Clark ne va aduce cine știe ce beneficii în relația noastră cu SUA se iluzionează: după atacul asupra Americii din 2001, Clark nu a fost chemat de americani nici măcar să-și dea cu părerea, în ciuda marii sale experiențe militare. Clark nu mai înseamnă nimic pentru guvernul american, e doar un ofițer la pensie care învîrte afaceri cu gaze de șist, cele împotriva cărora protestau pînă mai ieri Ponta și ai lui.


4 comentarii

  1. De cind cu pumnul lui Basescu , nu mai acord incredere oricarei afirmatii din ziare sau de pe NET. Mai ales cind articolul nu e semnat.Asa ca iau cele de mai sus ca posibile dar neverificate sau neverificabile.In ce priveste cazul Ponta contez pe seriozitate cu care redactorii de la Nature isi copnstruiesc articolele. Si cred ca e cazul sa mearga si el pe urmele lui Pall Schmidt. O zi buna !

  2. …si ce te opreste pe tine sa faci propria documentare a individului mentionat mai sus??? nu de alta dar daca astepti sa-ti revina increderea in ce vezi in presa si pe net te apuca amocu. intra pe google, pe wikipedia, vorbeste cu oameni fa schimb de informatii si vei vedea ca pana la urma vei afla adevarul. un adevar care este mult mai crunt decat a fost prezentat in acest articol.

  3. Ce, nu se stia ca in fosta Iugoslavie, americanii au facut crime de razboi si impotriva umanitatii. E mult mai usor sa dai vina pe primitivii din est, preferabil ortoodocsi care nu vor multiculturalism si i-au macelarit pe musulmani. Din pacate, nimeni din armata redneck-ilor nu va fi pedepsit pentru faptele sale.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger