Creativitatea online? Asta propune emisiunea Lobul Creativ

0

Pentru uzul şi bucuria tuturor celor pasionaţi de inovaţie şi creativitate s-a lansat emisiunea online Lobul Creativ. Aceasta reprezintă o serie de interviuri despre creativitate şi reuşită. Deşi este o iniţiativă  a Fundaţiei Friends For Friends + Decât o Revistă, ne-am gândit și noi, cel de la TOTB, să dăm o mână de ajutor pentru a populariza emisiunea spre bucuria tuturor. Enjoy.

Interviurile se pot vizualiza aici. Aici veti găsi, la fiecare două săptămâni, părerea unor oameni cu totul speciali şi care pun, în viaţa şi în munca lor, mult accent pe aspectul practic al creativităţii.

Lobul Creativ a debutat cu 3 mini-interviuri bazate pe o conversaţie între Cristi Lupşa (editor DoR) şi Tudor Chirilă (actor şi solist vocal al trupei Vama). Emisiunea este acum la a doua ediţie, care o are ca invitată pe Ana Maria Andronic, avocat specializat în drepturi de autor. Ana Maria explică noţiunile de bază ale operei de creaţie intelectuală, povesteşte despre provocările pe care trebuie să le înfrunte un avocat de succes şi, bineînteles, cum ajută creativitatea în acest sens. Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre aceste subiecte, găsiti interviurile aici:

și aici:

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger