Copaci fără crengi, protagoniștii unei campanii de protecție a mediului

6

Imagini cu mai mulți copaci “jupuiți” de crengi au stârnit indignarea mai multor bucureșteni care au  trecut pe bulevardul Dimitrie Cantemir. În locul unor arbori care le asigurau umbra, locuitorii din zonă pot admira, acum, în bătaia soarelui, o “expoziție” de cioturi, care fac parte din campania de conștientizare a primarului Piedone, “Poluarea m-a ucis”.

 

În prezent, foștii copaci sunt legați cu lanțuri și au lipite pe ei afișe cu mesaje de protecție a mediului, iar, în viitor, vor fi suport pentru ghirlande ori ghiveci pentru flori. Eugenia Talău, directoarea Direcției de Mediu din cadrul Poliției sector 4, spune că acești copaci erau uscați 100% și aveau aviz de defrișare de mai bine de un an. Dar, fiind greu de scos din pământ, au fost lăsați așa.

Campania de tăiere a copacilor continuă în tot sectorul 4. În prezent, sunt tăiați copaci din zona Unirea care au primit aviz de defrișare solicitat de Serviciul Utilitare al Primăriei Sectorului 4.


6 comentarii

  1. aceasta este dupa exemplul celor de la Piata Romana, unde a fost un turabo cafe, in fata la BCR…
    si ar mai fi exemple destule (se pare ca oamenii isi fac rau in mod constient, doar sa mai faca un ban… si tot ei sunt cei nemultumiti de Bucuresti!)

  2. piedone a reusit sa dea un exemplu bun nu numai celor mici cat si noua. acum vedem cu ochii nostri cum dauneaza cu adevarat poluarea. apreciez campania lui piedone si sunt incantata ca va ramane primarul nostru in continuare.

    • Piedone a reusit sa dea dovada c apoate cheltui, la fel ca ceilalti, banii publici fara s aobtina nimic de pret pentru locuitorii sectorului pe care il administreaza. daca vi se pare un bun exemplu aceasta campanie de matrasire a copacilor VERZI pentru a se incadra in campania lui Piedone, haideti sa rasturnam si cosurile de gunoi, pentru a le integra in campania asta. oricum, majoritatea oamenilor nu le foloseste, incepand de la palmasul care vinde capsuni la coltul strazii, pana la putzoiu` care face parte din militia comunitara.

  3. Ce convenabil, un an de zile acesti copaci nu au putut fi taiati si, tocmai acum, in plina campania electorala li s-a gasit si lor un rol.

    Nu spun ca mesajul nu ar fi fost ok daca s-ar fi folosit copaci care aratau asa cu adevarat, nu sa se strice niste pomi sanatosi pt asta.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger