Controlor de trafic pentru rechini. Cum vă sună o astfel de slujbă?

0

Dacă vă doriți un job ”cool”, care să vă ”ardă” adrenalina și cu care să vă lăudați oricând în fața prietenilor, ei bine, ce ziceți de meseria de controlor de trafic pentru rechini? În Florida, la Acvarium, acest job există și cei care îl fac spun că se distrează de minune. Desigur, nu este un job trecut în vreun nomenclator al meseriilor, dar, dacă prinde, ar putea deveni oficial.

 

Trebuie să fiți un scufundător foarte bun, să nu vă fie frică de rechini (în general, să nu vă fie frică de nimic, dar în special de rechini) și să vă placă să stați sub apă. Deocamdată, jobul este îndeplinit de către directorul operațiunilor de scufundare de la Acvariumul din Florida, Casey Coy, cel care, în filmul de mai jos, descrie activitatea.

De ce ar avea rechinii nevoie de un controlor de trafic? (probabil că vă întrebați asta). În habitatul lor de la Acvarium, chiar dacă vorbim de un spațiu foarte, foarte larg, era necesară o anumită ordine în deplasare. Așa se face că, înarmat cu un ”băț” colorat, Casey se transformă, ori de câte ori este nevoie, în polițist de circulație. Pentru bunul trafic al rechinilor.

 

Iată și filmul:

Polițist la rechini

 

Sursa: Discovery News

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger