Concursuri de proiecte pentru ONG-uri la Pelicam, festivalul de film despre mediu și oameni

0

Asociația Culturală Les Herbes Folles în parteneriat cu Ecocert și Ateliere Fără Frontiere invită organizațiile non-guvernamentale să participe la concursul de proiecte pentru din cadrul Festivalului Internațional de Film Pelicam. Acestea pot câștiga fie suport tehnic de la Ecocert. fie calculatoare oferite de Ateliere Fără Frontiere.

Pelicam și Ecocert își doresc să vină în ajutorul organizațiilor care promovează un mediu înconjurător curat și activități ce țin cont de o dezvoltare durabilă.

În continuarea angajamentului său pentru agricultură ecologică, Ecocert a ales să pună competența sa tehnică în slujba mediului, dezvoltând, în special, propriile sale standarde, pentru inspecția și certificarea produselor, sistemelor și serviciilor, dar, de asemenea, făcând apel la expertiza sa pentru anumite proiecte care se adresează unor subiecte precum: tratarea deșeurilor, energiile regenerabile, arii protejate, protejarea unor resurse naturale, ecologie, ecoturism, alimentație bio, patrimoniu, biodiversitate etc.

Așadar ONG-urile de profil pot înscrie în cadrul acestui concurs unul dintre proiectele pe care le desfășoară în aceste domenii sau proiecte pe care intenționează să le desfășoare în viitor. Juriul concursului va alege un proiect câștigător pentru care reprezentanța Ecocert România va asigura suport tehnic de specialitate.

Cel de-al doilea concurs, realizat in parteneriat cu Ateliere Fără Frontiere, Pelicam va dota cu 15 calculatoare complete – în valoare totală de peste 2.000 de Euro – cele mai apreciate propuneri de proiect. ONG-urile care își desfășoară activitatea în domeniile: protecția mediului, eco-turism, dezvoltare durabilă, agricultură ecologică, tratarea deșeurilor, energiile regenerabile, arii protejate, protejarea unor resurse naturale, ecologie sunt eligibile pentru această secțiune a concursului.
Înscrierile se primesc pe adresa [email protected] până pe 10 iunie, iar ONG-urile vor fi premiate pe 15 iunie, în cadrul Festivalului Internațional de Film despre Mediu și Oameni Pelicam.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger