Concursul Think Outside the Box aînceput: Câștigă una din cele 3 cărți pe zi și o excursie la Bruxelles săptămânal

0

Think Outside the Box pune la bătaie 300 de cărți și 15 vizite la Parlamentul European pentru cei mai fideli cititori care răspund corect la întrebările pregătite. Începând de astăzi, poți câștiga 3 cărți National Geographic pe zi și o excursie la Bruxelles pe săptămână.

Intră pe pagina de Facebook a Think Outside the Box pentru a răspunde la întrebarea zilei și a te înscrie la concurs. În fiecare seară poți vedea dacă ai fost norocos, iar dacă nu îți vezi numele, poți încerca din nou, răspunzând la o altă întrebare în zilele următoare.

Fii la curent, citește Think Outside the Box și în curând poți citi și una dintre cele trei cărți National Geographic puse la bătaie zilnic. O dată pe săptămână poți câștiga una dintre excursiile la Parlamentul European, cu toate cheltuielile incluse.

Think Outside the Box este un proiect jurnalistic care își propune să prezinte lumea dintr-o altă perspectivă. Dacă sunteți obișnuiți să primiți în fiecare zi știri prezentate în mare parte din aceeași perspectivă, cea a economiei și a banului, TOTB încearcă să abordeze evenimentele din punctul de vedere al individului. În locul cifrelor și al rațonalismului, portalul încearcă să ofere materiale ce abordează problemele de zi cu zi dintr-o perspectivă mai personală.

Foto: Flickr / tachyondecay

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger