Concursul “Gandeste in afara Cutiei”

Esti blogger? Ai site? Think Outside the Box si Tusnad te invita la concurs.

Tot ce trebuie sa faci este sa downloadezi de pe situl nostru logoul “Gandesc in afara Cutiei” si sa-l pui intr-un loc vizibil pe site-ul/blogul tau sau sa folosesti bannerul, inserand codul de la finalul acestei pagini, apoi sa ne trimiti un mesaj cu linkul pe [email protected], pana la 15 mai 2010.

Dupa ce ne-ai trimis mailul, ai o luna la dispozitie sa publici 4 articole legate de temele abordate pe TOTB. Aceste articole pot fi despre natura, protectia mediului, viata urbana, comsumerism etc. Nu este necesar sa va exprimati in scris, acceptam si fotografii, filmari sau alte idei creative.

Ideea din spatele acestui concurs este popularizarea acestor teme. Incercam sa incurajam gandirea critica si creatia proprie. Nu trebuie sa fiti intr-o tabara sau in alta, nu trebuie sa fiti in linie cu ideile exprimate pe TOTB. Doar sa vorbiti despre aceste subiecte si sa va exprimati propria opinie in legatura cu ele.

Dupa o luna, redactia noastra va examina blogurile inscrise si va decide ce bloguri se califica pentru finala. Vom face o selectie prealabila a blogurilor, iar ordinea finala va fi decisa de cititori, prin vot.

Cei trei castigatori vor primi cate un weekend la Tusnad pentru doua persoane, apa pentru tot restul anului si un parteneriat TOTB prin care vom pune blogul castigator in blogroll-ul nostru. De asemenea, daca va dori, vom prelua periodic materiale de la castigator.

UPDATE

Deadline-ul inscrierilor la concurs s-a incheiat. Se pare ca interesul vostru a fost semnificativ: mai mult de 50 de bloguri s-au inregistrat pentru provocarea noastra. Avand in vedere ca numarul participantilor este extrem de mare, va rugam, stimati participanti, ca la maxim 5 zile dupa deadline-ul final al concursului (15 iunie 2010), sa ne trimiteti un text atasat, care sa contina inca o data linkul spre blogul vostru, un paragraf despre motivele pentru care v-ati inscris la concert si linkurile relevante pentru concurs.

Concursul va avea un document final cu toate blogurile inscrise si cu linkuri catre acestea, dar si catre articolele aparute, iar documentul va fi publicat pe Think Outside the Box.

Redactia va alege castigatorii in termen de o saptamana de la trimiterea mailurilor voastre si va anunta castigatorii pe 26 iunie.

Va dorim mult succes!

Cod de embed pentru banner

Dacă blogul tău este găzduit de o platformă precum WordPress.com, care nu suportă embed flash în sidebar, îţi recomandăm să foloseşti codul de mai jos:

Succes!

Advertisment ad adsense adlogger