Concurs Raiffeisen de proiecte de responsabilitate socială destinat ONG-urilor și bloggerilor

0

Organizațiile nonguvernamentale și bloggerii au șansa să-și pună proiectele de responsabilitate socială în practică, prin participarea la concursul de proiecte al Raiffeisen. “Programul de granturi Raiffeisen Comunități” pune la bătaie 220.000 de lei pentru ONG-uri, spitale și școli care vin cu un proiect util pentru comunitate și 66.000 de lei pentru bloggerii care, în asociere cu un ONG, identifică un proiect de responsabilitate socială.

Proiectele trebuie să fie din domeniile: educație, servicii sociale, sport sau ecologie urbană. Prima etapă a programului de granturi (18 iulie – 12 august) constă în depunerea scrisorilor de intenție. După selectarea acestora, în perioada 29 august – 9 septembrie se vor detalia proiectele rămase în competiție. Acestea vor fi supuse votului pe www.raiffeisencomunitati.ro timp de trei săptămâni.

Fiecare proiect va primi minimum 3.000 de lei și maximum 22.000 de lei, iar dintre proiectele bloggerilor vor fi alese trei câștigătoare.

“Programul de granturi Raiffeisen Comunități” este primul de acest gen susținut de o bancă din România și are ca scop implicarea tuturor celor care își doresc să dezvolte proiecte cu impact în comunitate pe termen lung.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger