Concurs: Muzică pentru o lume mai bună

2

Clubul Rotaract Triumph București, susținut de Districtul Rotaract 2241 și în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP România), World Wide Fund for Nature (WWF România) și Fundația Scheherazade, vă invită să vă înscrieți în concursul Rio+20 Global Youth Music Contest.

Concursul este organizat în peste 50 de țări la nivel mondial și înscrierile au loc exclusiv prin website-ul oficial al competiției : http://www.global-rockstar.net .

Rio+20 Global Youth Music Contest este organizat în perspectiva celei de-a 20-a aniversări a Conferinței ONU pe Dezvoltare Durabilă, conferință ce se va desfășura la Rio de Janeiro între 20 – 22 iunie 2012. Tinerii de peste tot din lume sunt invitați să exprime prin muzică mesajul lor de pace, dezvoltare durabilă și eradicare a sărăciei.

Candidații sunt invitați să își înscrie videoclipul muzical, până pe cel târziu 18 martie, la una din cele două categorii de vârstă ale concursului :

·Tineri până în 14 ani

·Tineri cu vârsta cuprinsă între 15 – 30 de ani

Pentru mai multe detalii, vă rugăm consultați regulile de participare de pe website-ul competiției: http://www.global-rockstar.net/rules-of-participation/.

Videoclipurile înscrise pot aborda orice gen muzical și pot fi atât în limba română, cât și în limba engleză sau altă limbă de circulație internațională. La nivel național, un juriu format din organizatori, parteneri si personalități din muzică vor desemna cele mai bune 3 videoclipuri muzicale înscrise la fiecare categorie din concurs. Cele 6 videoclipuri se vor califica astfel mai departe în etapa internațională, unde în urma votării online va fi desemnat câștigătorul pentru fiecare din cele două categorii de concurs.

Cele două melodii câștigătoare vor fi prezentate live de către câștigători în cadrul Conferinței ONU pe Dezvoltare Durabilă de la Rio de Janeiro din 20 – 22 iunie, reprezentând astfel mesajul tinerilor de peste tot din lume în ceea ce privește colaborarea sustenabilă pentru asigurarea unui viitor în care pacea și dezvoltarea durabilă devin rezultatele eforturilor noastre comune.

Câștigătorii la nivel național vor fi premiați cu o excursie de explorare într-o arie protejată din munții Carpați. Vă încurajăm să trimiteți anunțul referitor la acest concurs către toți tinerii români talentați pe care îi cunoașteți, cu vârsta până în 30 de ani. Înscrierile au loc până pe 18 martie, prin website-ul oficial la nivel mondial al Rio+20 Global Youth Music Contest: http://www.global-rockstar.net .

Rotaract este o organizaţie nonprofit, apolitică şi internaţională, un program înfiinţat de către cluburile Rotary şi destinat tinerilor cu vârste cuprinse între 18-30 ani. Cluburile Rotaract din întreaga lume organizează proiecte social-umanitare de dezvoltare a comunităţii și încurajează leadership-ul și dezvoltarea profesională. Pe plan mondial, există mai mult de 8000 de cluburi şi peste 200.000 de membri Rotaract.

 


2 comentarii

  1. Pingback: Earth Hour 2012: Pe 31 martie se sting luminile | TOTB.ro - Think Outside the Box

  2. Pingback: Earth Hour 2012: Pe 31 martie se sting luminile | EvoNews – Stiri de ultima ora

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger