CONCURS: Descopera Bucuresti II – Orasul trait de fiecare

0

Pentru vara aceasta, echipa Urban Guerrilla a pregatit un proiect care isi propune sa construiasca imaginea Bucurestiului din compozitii de text, fotografii sau filmari, indemnandu-i pe doritori sa imortalizeze in scris, cu camera foto sau cu cea digitala o experienta, personala sau nu, legata neaparat de un loc din Capitala, in cadrul unui concurs desfasurat in perioada august-septembrie.

“Misiunea noastra este de a imbunatati perceptia publica despre Bucuresti, problemele si potentialul acestuia prin re-activarea memoriei culturale. Misiunea ta este redescoperirea orasului”, spun reprezentanii Guerrilla Team. “Bucurestiul este un oras de multe ori neinteles, necunoscut si neexplorat de locuitorii sai. Fiecare loc are identitatea lui, din pacate insa ritmul alert al vietii din metropolele contemporane duce la anonimizarea spatiilor urbane, ale caror povesti tind sa se piarda”.

Proiectul ii invita pe cei care vor sa participe la concursul “Orasul trait de fiecare” sa contribuie la descoperirea Capitalei prin:

1) Un text, maxim 1400 de caractere.
2) O poveste in imagini, creata din maxim 10 imagini cu un text atasat care sa sublinieze povestea ce se desprinde din fotografii.
3) Un film de scurt metraj, de maxim 3 minute, cu o explicatie a imaginilor, fie inclusa in montaj, fie atasata sub forma de document.

Compozitiile sunt asteptate pe site-ul organizatorilor pana pe 25 septembrie 2010.

Povestile, fotografiile sau filmuletele din cadrul competitiei vor aparea pe site-ul Urban Guerrilla, pe harta virtuala a Bucurestiului, exact in zona la care fac ele referire.

Mai multe detalii aflati aici si aici.

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger