Comunitatea Biciliștilor din București oferă asistență juridică pentru bicicliștii implicați în accidentul de la Marșul Bicicliștilor

1

Sâmbătă, 21 septembrie, la finalul marșului „Vrem piste pe șosea. Vrem un oraș pentru oameni”, organizat de OPTAR și Comunitatea Bicicliștilor din București, 12 bicicliști au fost răniți în urma coliziunii cu un autoturism condus de un șofer care, în două momente distincte, a intrat intenționat în aceștia. Avocații Comunității Bicicliștilor din București s-au oferit să-i reprezinte în instanță pe toți bicicliștii constituiți ca parte vătămată în urma accidentului.

 

Marșul de la 21 septembrie. Foto: Cristian Vasile

 

de Comunitatea Bicicliștilor din București

 

Comunitatea Bicicliștilor din București oferă tot sprijinul juridic bicicliștilor accidentați de respectivul șofer, judecat în acest moment în libertate. Până în prezent, câteva persoane au venit în contact cu cei doi avocați ai Comunității Bicicliștilor din București și au decis constituirea ca parte vătămată în cadrul unui proces de condamnare a șoferului pentru tentativă de omor.

Succesul demersului juridic depinde de numărul plângerilor, de implicarea celor accidentați și de promptitudinea acestora.

Persoanele vătămate sunt rugate să intre în contact, cât mai repede, cu reprezentanții juridici ai Comunității, chiar dacă nu vor să înainteze demersuri legale.

Avocații Comunității Bicicliștilor din București fac un apel către toți cei care pot contribui cu informații relevante asupra respectivului incident.

De asemenea, orice persoană care poate pune la dispoziție o înregistrare video a momentelor în care șoferul auto îi accidentează pe bicicliști este rugată să intre în legătură cu avocații CBB.

Indiferent de tipul de implicare în cadrul acestui proces avocații Comunității Bicicliștilor din București asigură:

Confidențialitatea absolută a persoanelor întâlnite pentru a discuta despre acest incident, fie că înaintează demersuri legale, reprezentați de avocații Comunității, fie că nu o vor face.

Reprezentarea gratuită în instanță a tuturor persoanelor care vor să facă demersuri legale.

 

Date de contact:

Avocat Adrian Rista

Email: [email protected]

FB: https://www.facebook.com/adrian.rista


Un comentariu

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger