Chiloții anti-flatulență

1

Pentru cei care s-au simțit întotdeauna discriminați, fiind nevoiți să se abțină de la un obicei pe cât de natural, pe atât de urât mirositor și marginalizat, există o veste bună. S-au inventat odorizantele atașabile lenjeriei intime, care vă permite să dați fâru liber emanațiilor fără să vă mai faceți griji.

 

Aceste odorizante au forma unor tampoane elastice care se aplică atât pe lenjeria intimă a bărbaților, cât și a femeilor. Ele absorb mirosurile neplăcute, împiedicându-le să se împrăștie în jur, astfel încât pericolul flatulenței în spațiul public devine inexistent. ”Când gazele intestinale sunt eliminate, filtrul pentru flatulență absoarbe mirosul asociat acestui proces,” arată instrucțiunile și, deși poate părea o invenție rizibilă, se pare că ea este necesară celor care suferă de afecțiuni ca intoleranța la lactoză, diabet, colici ș.a.m.d. Sunt disponibile doar pentru uz extern, putând fi folosite zilnic sau în funcție de ocaziile în care purtătorul le consideră potrivite.

Aceste odorizante din material textil ușor, care pot fi adaptate diferitelor modele de chiloți, nu sunt prea piperate. Un set de 10 bucăți poate fi comandat de aici la prețul de 29,95 de dolari.

 

Sursa: Digitaljournal.com


Un comentariu

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger