Chevron a oferit pizza gratis în urma unei explozii de fracking

0

Acum o săptămână, un puț cu gaze naturale deținut de Chevron în Greene County, Pennsylvania, a izbucnit în flăcări, scrie CBS Pittsburgh. Explozia a fost atât de puternică, că oamenii din vecinătatea puțului au simțit pământul cutremurându-se, iar personalul companiei americane a avut nevoie de câteva zile pentru a stinge flăcările. Unul din muncitorii Chevron a fost dat dispărut și se presupune că ar fi murit în timpul exploziei. Pentru a-i liniști pe localnici, reprezentanții companiei au bătut din ușă-n ușă și au împărțit 100 de cupoane de pizza, însoțite de o scrisoare în care compania își cerea scuze pentru explozie.

 

 

Cupoanele asigurau câte o pizza mare și o băutură răcoritare de doi litri la un restaurant local, Bobtown Pizza. Brian Scritchfield, patronul localului, a confirmat că Chevron a cumpărat voucher-ele. El și fiul său și-au deschis afacerea acum o lună, iar accidentul de la puțul de gaze naturale le-a asigurat mare parte din veniturile de până acum. Un reprezentant al companiei americane a recunoscut la rândul său, pentru Huffington Post, că Chevron a trimis cupoanele pentru a mulțumi comunității pentru răbdarea de care au dat dovată în timpul exploziei și al incendiului rezultat în urma ei. Puteți citi răspunsul mai jos:

Situația de la puțul din Lanco, Pennsylvania, este în continuare serioasă, iar echipele lucrează 24 de ore din 24 pentru a închide puțul în condiții de siguranță. S-au efectuat lucrări de construcție considerabile în zona adiacentă locului [exploziei], care au rezultat în intensificarea traficului și ambuteiaje în zonă. Recunoaștem că vecinii noștri au fost afectați de aceste activități și vizităm în fiecare zi comunitatea pentru a le asculta și adresa grijile. Le-am oferit și un cadou, în semn de apreciere pentru răbdarea pe care au avut-o până acum, iar angajamentul nostru față de comunitate merge mai departe de asta (…)

Suntem în continuare alături de familia și prietenii colegului nostru dispărut și apreciem sprijinul mare pe care îl primim de la localnicii din vecinătate în timp ce ne străduim să răspundem la acest incident într-o manieră sigură.

Potrivit Grist.org, unii oameni s-au bucurat de cupoanele gratuite și le-au folosit. Pizza Special Combo care le-a fost oferită costă 12 dolari.

 

Sursa video: Huffington Post

 

Puteți citi și:

Chevron și BP, acuzate că ar fi deversat deșeuri radioactive în ocean

Comisia Europeană a emis recomandarea privind gazele de șist în Europa


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger