Cerealele care îmbunătățesc performanța sexuală

0

În timp ce se plimba printre standurile unui târg de produse vegane, lui Peter Ehrlich, un om de afaceri din Toronto, i-a venit ideea unui produs: Sex Cereal, un tip de cereale care ar îmbunătăți performanța sexuală a consumatorilor, având rețete diferite pentru bărbați și pentru femei. “Sănătatea sexuală este importantă”, spune el pentru Toronto Sun. “Am vrut să creez ceva sexy și distractiv în industria sănătății alimentare pentru că nu găsești nicăieri așa ceva. Totul e foarte serios”.

 

Captură video

 

Ehrlich a apelat la nutriționiști pentru a formula două rețete separate menite să îmbunătățească sănătatea sexuală a bărbaților și a femeilor în moduri diferite, scrie publicația canadiană. Produsul e disponibil acum în 700 de magazine din Canada, iar prețul său piperat de 12 dolari cutia este justificat prin faptul că ingredientele folosite sunt destul de rare.

Acestea din urmă sunt, în cazul bărbaților: fulgi de ovăz, germeni de grâu, semințe de susan negru, semințe de dovleac, afine (îndulcite cu suc de mere), coji de cacao, fructe goji (care conțin numeroase substanțe nutritive și antioxidanți), polen de albine (cunoscut, printre altele, ca afrodisiac), praf de maca (o plantă rădăcinoasă printre ale cărei beneficii se numără favorizarea fertilității, diminuarea frigidității și a impotenței), fructe de camu camu (foarte bogate în vitamia C) și zahăr de cocos (care conține nutrienți și minerale).

În cazul femeilor, cutiile de Sex Cereal cuprind: fulgi de ovăz, tărâțe de ovăz, semințe de floarea soarelui, apă, semințe de in (bogate în vitamine, minerale, antioxidanți și acizi grași Omega 3), semințe de chia (o plantă înrudită cu menta, ale cărei semințe sunt bogate în acizi grași Omega 3, antioxidanți, fibră, calciu, fosfor, magneziu, mangan, fier și zinc), proteine din soia, afine (îndulcite cu suc de mere), fructe goji, coji de cacao, migdale (care protejează inima, creierul şi stimulează imunitatea), ghimbir (cunoscut, printre altele, ca afrodisiac), praf de maca și zahăr de cocos. Aflați mai multe detalii pe Toronto Sun.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger