Cel mai bun prieten al omului? Un câine i-a mâncat stăpânului adormit trei degete de la picior

0

Un bărbat suferind de diabet s-a trezit din somn cu un șoc incredibil. A sunat la 3 noaptea la urgență să anunțe că îi lipsesc trei degete de la un picior. Se pare că locuitorul unui orășel din Portland, SUA, nu simte nimic din cauza diabetului și nu s-a trezit când câinele său a început să-i roadă piciorul.

Bărbatul în vârstă de 61 unu de ani s-a declarat șocat, iar raportul poliției confirmă vinovăția patrupedului.

Victima a fost transportată de urgență la cel mai apropiat spital și a primit îngrijiri medicale, iar poliția a luat câinele de talie mică în custodie.

După declarația victimei incidentul s-a întâmplat după ce acesta a adormit pe canapea în fața televizorului.

Însă se pare că nu e vorba de reavoință sau agresivitatea din parte cățelului. Veterinarul Alan Ross a declarat pentru Huffington Post, că patrupedul nu încerca să facă altceva decât să îndepărteze țesuturile moarte și astfel să-și ajute stăpânul. El crede că infecția l-a atras pe cățel și că ”nu se poate vorbi de o acțiune din răutate”, precizând că nu crede că animalul trebuie pedepsit sau corectat.

Sursa: Huffington Post

Foto: Reuters

Citiți și:

“Lagăre de concentrare” pentru câinii vagabonzi?

10.000 de câini vagabonzi așteaptă să fie împușcați

Exterminarea maidanezilor, o soluţie falsă

Cum să scapi definitiv de câinii maidanezi cu 5 lei pe lună. Rețeta de succes pentru controlul câinilor vagabonzi: padocurile de cartier

Jurnalismul de senzație. Cum să manipulezi și să transformi informații pentru a avea dintr-o non-știre una de senzație. Speța câinilor vagabonzi

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger