Cei mai iubiți dintre pămînteni

0

Te-ai simțit iubit ieri? Organizația Gallup a pus această întrebare în 136 de țări. Vestea bună e că 70% dintre pămînteni au răspuns afirmativ. România a ieșit pe locul 101, cu 61% de cetățeni iubiți.

 

 

În SUA, 81% s-au simțit iubiți, mai mult decît Italia, unde numai 79% au simțit dragostea. În Franța, patria dragostei, s-a clasat mult sub țări sărace precum Filipine sau Rwanda (medalia de aur și respectiv de argint la dragoste; bronzul l-a luat Puerto Rico și mențiunea de onoare vecina noastră Ungaria). La japonezi, numai 59% s-au trezit cu senzația că au fost iubiți cu o zi înainte.

Văduvii și divorțații s-au simțit cei mai puțin iubiți. Cei căsătoriți s-au simțit mai iubiți decît cei singuri dar cei care trăiesc în uniune consensuală se declară mai iubiți decît cei căsătoriți. Femeile primesc mai multă dragoste decît bărbații, în special în SUA.

Tinerii sînt printre cei care se simt cel mai puțin iubiți. În timp însă lucrurile se schimbă – de la 30 încolo, cu vîrful la 35 și de la 40 încolo, cu recordul la 45. După 50, se cam duce.

Sursa – Bloomberg

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger