Ce vor să spună bărbaţii care sparg mulţi bani în cluburi

0

Ce transmite un bărbat care sparge milioane într-un club? “Am bani” e primul răspuns, aparent logic. Dar poţi fi citit că ai bani numai după felul în care te îmbraci sau după cum te tratează personalul.

În Journal of Social Psychology, numărul din aprilie 2011, a apărut un studiu referitor la acest subiect.
A fost urmărit comportamentul unor bărbaţi care ieşiseră la agăţat şi au fost investigate semnalele pe care aceştia le transmiteau. Ce au avut cercetătorii în vedere au fost: ce fel de indivizi trimiteau semnalele, în ce contexte şi cum le interpretau observatorii.
Trei experimente demonstrau că bărbaţii care cheltuie mult urmăresc aventuri de o noapte, iar femeile înţeleg acest lucru. Mai mult, acest tip de comportament le creşte atractivitatea bărbaţilor, dar numai în cazul în care femeile nu sunt interesate de relaţii de lungă durată.
Acest gen de comportament nu ţine deci doar de afişarea resurselor economice, bărbatul nu arată cît de bogat e, ci ţine de un sistem de coduri şi strategii amoroase, iar mesajul cuiva care sparge milioanele e: sunt dispus pentru o noapte fierbinte, dar numai atît.

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger