Ce vede Facebook când userii se îndrăgostesc

0

Compania a prezentat o serie de date statistice care arată cum încolțește o relație amoroasă pe rețeaua socială, inainte ca doi useri să fie împreună, scrie The Atlantic. În perioada în care se formează un cuplu, cei doi oameni intră într-o perioadă de curtare în care postările de pe timeline-ul lor cresc ca număr. După ce își oficializează relația, numărul postărilor făcute de fiecare pe wall-ul celuilalt scade și asta pentru că, probabil, cei doi petrec mai mult timp împreună în viața reală.

 

 

“În primele 100 de zile de dinaintea unei relații, observăm o creștere înceată, dar fermă a numărului de postări pe care membrii viitoarelor cupluri și le împărtășesc pe timeline-ul fiecăruia”, arată un comunicat al Facebook. “Când începe relația (‘ziua 0’), postările încep să scadă. Am observat un apogeu de 1.67 de postări pe zi cu 12 zile înainte de începerea relației, punctul cel mai scăzut fiind 1,53 de postări pe zi la 85 de zile de la debutul relației. Probabil că [noile]cupluri se decid să petreacă mai mult timp împreună, perioada de curtare s-a încheiat iar interacțiunile online fac loc mai multor interacțiuni în lumea reală.”

Chiar dacă numărul postărilor între membrii cuplului scade după începerea relației, ele devin mai pozitive. “Am observat o creștere generală [a dispoziției]după ‘ziua 0’ a relației și una foarte mare în zilele 0 și 1”, mai arată comunicatul. Asta se poate poate vedea mai jos:

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger