Ce se întâmplă când laşi internetul să-ţi boteze copilul

1

Un cuplu canadian aşteaptă naşterea unei fetiţe, în luna aprilie a acestui an, care ar putea purta numele Megatron Doge. Sau Streetlamp Salad. Iar asta se întâmplă pentru că părinţii au decis să lase utilizatorii de internet să aleagă numele fetiţei, prin vot, scrie site-ul Mashable.

 

 

Stephen McLaughlin (tatăl fetiţei) este programator şi a creat site-ul NameMyDaughter.com, unde internauţii sunt invitaţi să voteze cele două prenume pe care să le poarte fetiţa care urmează să se nască. „Numele meu este Stephen şi, cu toată neîncrederea soţiei mele, am decis să las internetul să îmi boteze fata”, a scris el pe site-ul cu pricina. Totuşi, un disclaimer spune că părinţii vor avea dreptul de a lua decizia finală, ceea ce înseamnă că, probabil, fetiţa nu se va alege cu o combinaţie de nume precum Streetlamp Salad (ambele prenume fiind în topul primelor 15 alegeri ale publicului, conform voturilor). Luni după-amiaza, locul întâi în top îl ocupa combinaţia Amelia Mae, dar lucrurile se pot schimba în funcţie de cum votează internauţii.

Săptămâna trecută, spre exemplu, combinaţia care deţinea locul întâi era Luna Mae. De atunci încoace, Luna a ajuns pe locul patru la categoria primul prenume, după Cthulhu şi LaQuisha, dar înainte de Megatron. Pe primele locuri pentru al doilea prenume se află şi numele All-Spark, Rose, Le-Dash-A, Pond, Salad şi Doge. Utilizatorii care ajung pe site pot propune nume pentru fetiţă şi pot vota cât de multe nume vor, o dată pe zi, în funcţie de preferinţele personale, desigur. Tatăl a fost nevoit să scoată, totuşi, din lista propunerilor, nume care denumeau poziţii sexuale sau boli cu transmitere sexuală. Votanţii se întrec în bătălia voturilor: numele propus Zelda se află pe locul şapte, în prezent, cu doar un loc înainte de numele propus Not Zelda. Practic, se anunţă o luptă epică între troll-eri şi cei care nu vor ca fetiţa să se pricopsească cu vreun nume extrem de ciudat.

 

Sursa şi foto: Mashable

 

Puteţi citi şi:

Istoria unei postări pe Twitter care a făcut înconjurul lumii şi a costat-o slujba pe autoarea ei

Ce se întâmplă când amestecăm alcoolul cu Facebook

Facebook a recunoscut Kosovo ca regiune distinctă

Cum poţi dispărea instant de la Facebook dacă îţi vine cineva de hack


Un comentariu

  1. Domnia si prostia se platesc. De ce si-ar bate joc cineva de propriul copil in felul acesta? Si mai mult, de ce ar sari un cuplu peste o etapa atat de importanta si speciala atat pentru ei, cat si pentru viitorul lor copil?

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger