Ce face toată ziua un american

1

Cum ar arăta o astfel de statistică la noi? Cît la sută din timp dormim și cît nu putem dormi de grija lui Adrian Năstase? Pînă o să vedem și datele românești, aflați ce face toată ziua un american obișnuit.

 

Cei peste 75 de ani se uită la televizor de două ori mai mult decît adolescenții. Într-o zi obișnuită, femeile fac cu 30% mai multe treburi domestice decît bărbații. Un student american obișnuit petrece cam o oră de somn la fiecare 25 de minute de studiu.

Datele sunt culese de la biroul american de statistica muncii. După cum observați din graficul de mai jos, americanul obișnuit, cu  (americanul mediu, de fapt) copii,  între 25 și 54 de ani, doarme și muncește în majoritatea timpului, petrece cam 3 ore cu activități sportive și de recreere, o oră cu treburile casei (cîte ore or fi la români?), o oră cu mîncarea și băutura și în jur de o oră are grijă de alții.

 

 


Un comentariu

  1. leisure poate insemna multe. trebuia sa puna sportul separat. pe cine pacalesc ei ca face americanul 2.6 ore de sport pe zi, in medie?

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger