Ce devianţe sexuale sunt în Biblie

1

În timp ce căuta în literatura clasică referinţe pentru cartea sa despre parafilie, Anil Agrawwal, profesor de medicină legală, a descoperit că despre devianţele sexuale din Biblie nu există aproape nici un studiu.

Un singur articol a fost publicat pe această temă, un text din 1973 despre Freud. Agrawwal s-a apucat să recitească Biblia şi să catalogheze tipurile de comportament sexual anormal povestite sau indicate prin aluzii.

Acestea au fost următoarele: adulter, incest, hărţuire sexuală, agresiune sexuală facilitată de folosirea drogurilor, viol, viol în grup, travestitism, voyeurism, bestialitate, exhibiţionism şi necrofilie.

 


Un comentariu

 1. Suntem o tara unde s-a invatat carte. Ca nu comunicam , ca nu credem in EDUCATIE este o alta problema. Am trait intr-un Bucuresti, “capitala a iubirii” in timpul studentiei, in perioada 1978-1982. Este bine de spus ca in 1982 au fost repartitii guvernamentale pentru profesori cu orasele mari inchise , inclusiv BUCURESTIUl pentru a deveni “atei” in meserie: Medici “atei”; profesori “atei”,preoti “atei” etc.
  Pentru cine sunt scrise cartile din EDITURA DIDACTICA SI PEDAGOGICA?
  “Exista doua forte care atrag un sex spre altul. Acestea sint:INSTINCTUL SEXUAL si PLACEREA SEXUALA, care in unele cazuri pot fi tulburate.Tulburarile de sexualitate sint de fapt tulburarile instinctului sexual. Ele se manifesta in principal sub trei aspecte : A.Hiperexcitatie sexuala ; B.DEVIATIILE SEXUALE ; C.Frigiditatea sau hipoexcitatia sexuala- anafrodisia-cecitatea sexuala. B.DEVIATIILE SEXUALE.Numim deviatie sexuala situatia in care placerea sexuala nu este procurata
  printr-un act sexual normal, care trebuie sa se consume intre un barbat si o femeie, sau cand raportul sexual nu se practica in organele genitale ale femeii sau cu organele genitale, situatie care poarta numele si de inversiune sexuala.Deviatiile sexuale, intrucat de obicei lezeaza normele morale sociale, tin mai mult de domeniul medicinei legale si psihiatriei. Persoanele care practica inversiunile sexuale sunt de cele mai multe ori psihopate, demente, idioate si mai rar normale, dar viciate moral.Dintre deviatiile sexuale mai frecvent intalnite amintim :1.Narcisismul ; 2 .Exhibitionismul ; 3.Voaierismul ; 4.Fetisismul ;5.Lesbianismul ; 6.Sodomia sau Bestialitatea ; 7.Sadismul ;8.Masochismul » 1.NARCISISMUL sau dispozitia amoroasa a femeii fata de propria sa persoana. In aceasta situatie femeia isi procura senzatia voluptoasa privindu-se in oglinda desnudata sau palpandu-se si admirandu-si diferitele parti ale corpului.
  2.EXHIBITIONISMUL consta in satisfacerea dorintei sexuale prin maniera de a-si expune corpul si chiar organele genitale cu diferite ocazii, cum sunt : la plaja, sali de gimnastica, sali de dans, intruniri, cat si prin diferite manifestari excentrice. .3.VOAIERISMUL are ca substrat satisfacerea poftei sexuale prin asistarea si privirea unui act sexual executat de altii, pe fata sau in ascuns, privind prin gaura de cheie, dupa perdea etc. »4.FETISISMUL consta in satisfacerea poftei sexuale prin privirea sau atingerea unor obiecte, simboluri , scrisori care apartin fiintei iubite. Aceasta manifestare tine de domeniul asa-numitei iradieri exagerate ; 5..LESBIANISMUL sau SAFISMUL se manifesta prin satisfacerea placerii sexuale intre femei, din care una este elementul activ-face pe barbatul si isi freaca vulva de vulva celeilalte femei sau isi monteaza un penis artificial si practica raportul sexual cu partenera care este pasiva ; 6.SODOMIA sau BESTIALITATEA consta in practicarea raportului sexual de catre femeie cu animalele, de obicei un caine sau, mai rar intalnit, un armasar. 7.SADISMUL este deviatia sexuala care consta in satisfacerea dorintei si poftei sexuale prin maltratarea , flagelarea , uciderea chiar a partenerului. Este un fenomen asemanator cu cel intalnit la unele insescte cum este « calugarita » care isi devora masculul in timpul actului sexual.
  8.MASOCHISMUL . Numele acestei deviatii vine de la contele Masoch. Ea consta in satisfacerea sexuala numai daca este batuta, maltratata si chinuita in timpul actului sexual. » I.Negrut, O.Rusu-Ginecologie si Obstetrica –vol1, Ed.Didactica si Pedagogica Bucuresti, 1981, p.91.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger