Ce cred "The Mythbusters" despre cum se bărbiereşte Superman

0

Geek.com i-a intervievat pe cei doi celebri spărgători de mituri Jaime Hyneman şi Adam Savage, temele de discuţie fiind, desigur, printre cele mai arzătoare ale momentului: cum se bărbiereşte Superman, care e treaba cu imprimarea 3D, cum stau lucrurile cu ochelarii Google, dar şi alte chestiuni din domeniul ştiinţei fără de care nu putem trăi.

 

 

Cei doi spărgători de mituri s-au alăturat altor celebrităţi în încercarea de a oferi răspunsul perfect întrebării: cum se bărbiereşte Superman? Desigur, totul este o poveste comercială, pusă la cale de compania Gillette şi prezentată sub forma unor filmuleţe pe YouTube, iar întreaga serie coincide cu rumoarea generată de lansarea celui mai recent film din seria Superman.

Ce cred, aşadar, cei doi spărgători de mituri? Că Superman fie îşi smulge fiecare fir de păr din barbă atât de repede încât nici nu ne putem da seama, fie trece peste acceleratorul de particule (Large Hadron Collider) pentru o secundă şi obţine cel mai fin bărbierit posibil de pe Pământ.

 

 

Interviul integral cu cei doi spărgători de mituri poate fi citit aici.

 

Sursa şi foto: Geek


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger