“Let`s Do It, Romania!” cauta coordonatori locali pentru 21 de judete

2

Pentru o parte din judete au fost deja desemnati coordonatori locali, datorita numarului mare de voluntari inscrisi, iar in aceste regiuni au inceput deja activitati la nivel local. Judetele fruntase sunt Cluj si Timis, dar si Bucuresti, iar cele in care este inca foarte importanta inscrierea coordonatorilor si a voluntarilor sunt: Arges, Bistrita Nasaud, Braila, Botosani, Buzau, Calarasi, Dambovita, Galati, Giurgiu, Harghita, Ialomita, Maramures, Prahova, Salaj, Satu Mare, Suceava, Tulcea, Teleorman, Valcea, Vrancea si Vaslui.

Sarcinile unui coordonator de judet includ monitorizarea echipelor locale, elaborarea procedurilor de lucru si a documentelor standard, initierea parteneriatelor si mentinerea contactului cu echipa centrala de conducere. Toti cei care doresc sa se implice in proiect in acest mod sunt rugati sa se inscrie pe site-ul dedicat, www.letsdoitromania.ro, completand formularul disponibil la sectiunea „Implica-te”.  Termenul limita pentru inscrieri este 15 mai 2010.

“Let`s Do It, Romania” se prezinta drept cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune sa curete deseurile din toata tara, cele din arealele naturale (zonele din afara oraselor), intr-o singura zi: 25 septembrie. Lista completa cu topul judetelor inscrise in proiect este disponibila aici.

Date de contact:

Anamaria Hancu, [email protected], 0734 857 405

Anca Banita, [email protected], 0724 229 678

Site: http://www.letsdoitromania.ro

Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro

Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro

Cauza de Facebook: http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/

Tags:2 comentarii

  1. Daca s-ar implica in aceasta actiune si profesorii si bugetarii (pe langa cei care oricum merg in natura si fac curat de obicei cat pot) atunci ar putea iesi o chestie frumoasa.

  2. Pingback: pligg.com

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger